Jump to content

Ψάχνω DDR

AgAl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ηθελα να ρωτήσω το εξής. Σε 2-3 υπολογιστές -παλιούς- θέλω να αυξήσω τη μνήμη τους. Εχουν από 1Χ512 mb και από το CPU-Z βλέπω αυτό:

post-2007-1442175357,9387_thumb.jpg

Τι είδους μνήμη είναι αυτή; Μπορώ να βάλω 400άρες; Μου είπαν ότι δε θα παίζει, αλλά δεν κατάλαβα δε θα παίζει εάν προσθέσω μνήμες 400άρες μαζί με τις παλιές ή δεν παίζει γενικά.

99% θα παίξει (εμένα μου είχε τύχει μονο σε λάπτοπ να μην παίζουν φορούσε στα 266 και δεν έπερνε 400άρες)

βασικά βγάλε μιά και την μητρική να δούμε πια έχεις

φίλε η μνήμη που έχεις τώρα είναι 400άρα:)

Ερώτηση Κρίσεως (λόγω άγνοιας): από που το καταλαβαίνουμε αυτό;

Αφού σου εμφανίζει 200Hz είναι 400άρες! Π.χ. εγώ έχω 2*512 ddr 400Hz αλλά το cpu-z μου εμφανίζει 200hz! Τώρα το πώς γίνεται αυτό είναι μια απορία που έχω και εγώ:)

Μηπως επειδη ειναι DDR (Double Data Rate)?

O φίλος κέρδισε :033:

Είναι 200*2=400

Οπότε 400άρες έχεις και πάλι 400άρες θα πάρεις.

Προχώρα ελεύθερα στην αγορά σου.

Από ότι βλέπω στο screenshot αυτή που έχεις έχει Cas Latency (CL) 2.5

Οπότε πάρε πάλι με το ίδιο CL πχ προτείνω αυτές http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554752

Ολα τα μηχανακια εχουν τις ιδιες μνημες και ποσα μηχανακια εχεις?

Βγαλε τις μνημες απο τα μηχανακια και βαλε δυο σε καθε ενα...για οσα μεινουν χωρις μνημες αγοραζεις απο ενα kit 2Χ512KB η 2Χ1GB και εισαι σιγουρος οτι θα δουλεψουν.

stealth

Η αλήθεια είναι ότι έχοντας συναρμολογήσει, στήσει, τεστάρει, 6 μηχανάκια, μέσα σε μια εβδομάδα (ενώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά) ειλικρινά δεν άντεχα να ανοίξω αυτά τα 3 μηχανάκια που έχουν μείνει πίσω και χρειάζονταν μνήμη.

Λογικά ισχύουν όλα τα παραπάνω δηλ. είναι 400άρες, αλλά αύριο θα τα ανοίξω και κάνω αυτό που προτείνατε, να βάλω τις υπάρχουσες σε ένα και τα υπόλοιπα καινούργιες.

Ευχαριστώ όλους.

Προσοχή μην γεμίσεις όλα τα slots με τη μία. άζε τα ένα ένα και κάνε επανεκκινήσεις ενδιάμεσα. Πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί τρελαίνονται αλλά μου έχει τύχει και μένα πολλές φορές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.