Jump to content

asus p5e rampage formula bios?

KSENOS1442169142

Recommended Posts

Τήν έχει κάνει και μέλος του φόρουμ μας ... αυτή τη μόντα με το bios.

Πιστεύω να γράψει ... άν δεί το thread.

Ευχαριστω παιδια. Το εκανα,εβαλα το rampage bios και δουλευουν ολα ρολοι. Στο βιος υπαρχουν πολλες επιλογες για overclocking σε σχεση με τα ρευματα.

• 1 month later...

Το έκανα και εγώ και δουλεύουν όλα κανονικά, αλλά έχω μερικές απορίες.

1) Το everest μου εμφανίζει την μητρική ASUS RAMPAGE ME CHIPSET TO X48 ενώ η μητρική έχει το Χ38

2) Στο bios στο advance/hardware monitor μου εμφανίζονται ενδείξεις θερμοκρασίας OPT-TEMP 1/2/3 οι οποίες δείχνουν θερμοκρασίες 45-49 C, (δεν υπήρχαν πρίν)κατέβασα το manual Rampage Formula και είδα ότι σε τρία σημεία έχει αισθητήρες με fans για την ψύξη της μητρικής, στη δικιά μου μητρική τι μπορεί να δείχνουν, μήπως υπήρχαν αισθητήρες και ξεκλειδώθηκαν με το update του bios ???

Το έκανα και εγώ και δουλεύουν όλα κανονικά, αλλά έχω μερικές απορίες.

1) Το everest μου εμφανίζει την μητρική ASUS RAMPAGE ME CHIPSET TO X48 ενώ η μητρική έχει το Χ38

2) Στο bios στο advance/hardware monitor μου εμφανίζονται ενδείξεις θερμοκρασίας OPT-TEMP 1/2/3 οι οποίες δείχνουν θερμοκρασίες 45-49 C, (δεν υπήρχαν πρίν)κατέβασα το manual Rampage Formula και είδα ότι σε τρία σημεία έχει αισθητήρες με fans για την ψύξη της μητρικής, στη δικιά μου μητρική τι μπορεί να δείχνουν, μήπως υπήρχαν αισθητήρες και ξεκλειδώθηκαν με το update του bios ???

1.το everest διαβάζει απο τα bios.. αφου εχεις βάλει τα bios της rampage τότε δείχνει αυτα

2. οχι δεν τους έχει, καντους disabled απο τα bios

λοιπόν να αναφέρω πως εχω κάνει την μετατροπή αυτή κοντά ενα χρόνο χωρίς κάποιο πρόβλημα..

Ηταν στα πλάνα να γραφτεί και ενα guide αλλά μας έφαγε η δουλειά :022: .. anyway..

Εκείνο που με παραξενεύει stred είναι ότι οι θερμοκρασίες που δείχνουν τα OPT-TEMP 1/2/3, τα βλέπω μέσα απο το bios, είναι ότι ανεβαικοτεβαίνουν 1-2 βαθμοί C, που σημαίνει ότι απο κάπου παίρνουν μέτρηση, ενώ η θερμοκρασίες σε NB και SB είναι κολλημένες στο 0 που σημαίνει ότι εκεί σίγουρα δεν υπάρχουν αισθητήρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.