Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 γεια σας...τις δυο τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα στο πισι και δν ξερω που οφειλετε για αυτο και δν ηξερα που να βαλω το thread.συγνωμη προς τους επιτηρητες-συντονιστες αμα ειναι σε λαθως μερος....στο προβλημα τωραετσι οπως δουλευει κανονικα ο υπολογιστης συνηθως σε υψηλο φορτο 85%+ μου κανει ξαφνικα reset βγαζοντας ενα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ απο τα ηχεια για δυο δευτερα...ξερετε τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Δεκέμβριος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Μπορείς να τρέξεις μερικά programs?? Κανα real temp,core temp να δούμε πως πάς από ζέστη... και μετά κανένα prime95, 3dmark... Όταν θα τρέχεις το prime άνοιξε και το coretemp ή realtemp να βλέπεις τις θερμοκρασίες...Και πές μας μετά τί έγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 6, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 τα εχω κανει ολα αυτα.....σε full load φτανει τους 55 βαθμους αντε 56.και καμια φορα κανει αυτον τον ηχο και μετα ρεσταρτ.για τις θερμοκρασιες χρησιμοποιω το everest ultimate edition γτ απο οτι ξερω τα coretemp και realtemp εινια για δυο πηρυνες και πανω...εγω εχω κολισει στον 1.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Δεκέμβριος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Έχεις κάνει καθόλου o/c? Αν ναι βάλτα όλα default... δοκίμασε να αλλάξεις drivers στην κάρτα γραφικών μετά στην ήχου και τέλος για το chipset της Mobo.. άμα δεν δείς βελτίωση δοκίμασε να βάλεις στο pc περισσότερα πράγματα όπως ακόμα 2-3 σκληρούς δίσκους κανα dvd-rw ακόμα και τπτ τέτοιο να δούμε άμα θα στο ξανακάνει και σε πόσο χρόνο....Αν δεν ποιάσει ούτε αυτό τότε πας για ένα format και καθαρή εγκ/ση driver ect... άμα ούτε αυτό μας κάνει εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω...δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών,τροφοδοτικό και motherboard...από κει και μετά ας βοηθήσει κανένας άλλος γιατί εγώ στέρεψα από ιδέες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 6, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 εχω κανει πολυ λιγο.θα δοκιμασω τα υπολοιπα που ειπες και αμα δν δω βελτιωση θα το βαψω μπλε και θα το πεταξω στη θαλασσα...ετσι και αλλιως καιρος ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Δεκέμβριος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 ανακυκλωση... :021: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Δεκέμβριος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Δοκίμασε τα όλα και άμα δεν γίνει τπτ ανακυκλωση που λέει και ο φίλος..μην βρομίζουμε την θάλασσα..πάνω από όλα οικολογική συνείδηση:046: :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.