Jump to content

E2140... O/C 100%+

varachio

Recommended Posts

!!!!:041: :041: Μπράβο man!! Ε νομίζω το hardware junkie δεν ειναι και τυχαίο! :001: :001: Αναμένουμε τα καλύτερα!!!

Thanks pal... δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο... η cpu είναι απλά άψογη... με αέρα φτάνει ως εκεί, ίσως λίγο ψηλότερα, αλλα δεν θέλω να την ζορίσω τώρα... θα επανέλθω όμως...:)

Τάκη, αμα πώ με τι mobo τον πήγα εκεί θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος:) Ο Τάσος ξέρει τα είχαμε πει... αλλά δεν έχω κατι καλύτερο στα χέρια μου τώρα, δυστηχώς... Με την μικρούλα GA-P31-DS3L πήγε εκεί... κι έχει κι άλλο σίγουρα, απλά το mobo μετα τα 400 fsb αρχίζει και "τσινάει" και τις μνήμες τις δέχεται μόνο 1:1... Στο Hwbot βλέπω να πηγαίνει άνετα στα 3,9-4.0... εκεί θα τον πάω αλλά χρειάζομαι ή SS ή Dice... χρόνο δεν έχω μιας και φεύγω όπως σας είπα, οπότε όταν γυρίσω πάλι θα τον ξεσκονίσω...:)

Μιά χαρά τα πήγε ο μικρούλης cpu.

Φυσικά έχει αρκετό περιθώριο ακόμη ... και μάλλον όλα εξαρτώνται από το fsb wall που θα έχει.

Μιάς και οι σύγχρονες καλές μητρικές ... πάνε αρκετά ψηλά.

ok μας τραβηξες την προσοχη!!

αλλα δεν θέλω να την ζορίσω τώρα... θα επανέλθω όμως...

μονο κατα 100%!

Και τι εχεις στο μυαλο σου για το μελλον?

να μας κουφανει!!!

Πιεσε το λιγο ακομα γιατι το FSB Wall πλησιαζει εμενα ο 2160 ειχε 441ΜΗz max FSB σε Αbit IP35 Pro σταματησε στα 3972ΜΗz +120%...

http://img119.imageshack.us/img119/6765/1m3972mc6.jpg

Με αέρα αυτό Thor? Βλέπω του έχεις δώσει τάση αρκετή, ούτε λίγο ούτε πολύ 1,7v. Εγώ του έδωσα 1,4815v για την ακρίβεια και ηταν αρκετά σταθερός στα 3,304 αν και όχι απόλυτα, οπότε λόγω του ότι τώρα δεν έχω μια σωστή μητρική το αφήνω για αργότερα... Η GA-P31-DS3L πλησιάζοντας τα 420 fsb γίνεται πολύ ασταθής και δεν έχω ρυθμίσεις άλλες για τάσεις και κόλπα πέρα απο εκεί... Σίγουρα ανεβαίνει κι άλλο, αλλά με αέρα στο Hwbot δεν είδα να είναι ψηλότερα οι άλλοι, όλοι παίζουν στα 3,3-3,4max περίπου... όσοι πήγαν ψηλότερα είχαν extreme ψύξη... Ίσως αν είχα μητρική που να παίζει ψηλότερα να έριχνα το multiplier στο x6 και να έβλεπα τι fsb wall έχει η cpu... Τώρα ελλείψη χρόνου κυρίως τον αφήνω εκεί... Πάντως είναι πραγματικά αξιόλογο μια τέτοια πάμφηνη μητρική και ένας τόσο low profile επεξεργαστής να πετυχαίνουν τέτοιες επιδόσεις αβίαστα και άνετα... 9214 σκόρ ανέβασα για πλάκα στο Hwbot στο Pc Mark 05 με μονό raptor και μονή HD4850@700/1200 (ati overdrive o/c) και τις μνήμες μόνο 1:1... όχι απλά best buy, αλλά θυσαυρός!!!

Με αέρα αυτό Thor? Βλέπω του έχεις δώσει τάση αρκετή, ούτε λίγο ούτε πολύ 1,7v. Εγώ του έδωσα 1,4815v για την ακρίβεια και ηταν αρκετά σταθερός στα 3,304 αν και όχι απόλυτα, οπότε λόγω του ότι τώρα δεν έχω μια σωστή μητρική το αφήνω για αργότερα... Η GA-P31-DS3L πλησιάζοντας τα 420 fsb γίνεται πολύ ασταθής και δεν έχω ρυθμίσεις άλλες για τάσεις και κόλπα πέρα απο εκεί... Σίγουρα ανεβαίνει κι άλλο, αλλά με αέρα στο Hwbot δεν είδα να είναι ψηλότερα οι άλλοι, όλοι παίζουν στα 3,3-3,4max περίπου... όσοι πήγαν ψηλότερα είχαν extreme ψύξη... Ίσως αν είχα μητρική που να παίζει ψηλότερα να έριχνα το multiplier στο x6 και να έβλεπα τι fsb wall έχει η cpu... Τώρα ελλείψη χρόνου κυρίως τον αφήνω εκεί... Πάντως είναι πραγματικά αξιόλογο μια τέτοια πάμφηνη μητρική και ένας τόσο low profile επεξεργαστής να πετυχαίνουν τέτοιες επιδόσεις αβίαστα και άνετα... 9214 σκόρ ανέβασα για πλάκα στο Hwbot στο Pc Mark 05 με μονό raptor και μονή HD4850@700/1200 (ati overdrive o/c) και τις μνήμες μόνο 1:1... όχι απλά best buy, αλλά θυσαυρός!!!

Mε το vdroop πηγαινε στα 1.6 και κατι αλλα και να παθαινε κατι δε με ενοιαζε και πολυ LOL αλλα δε πηγαινε αλλο απο αποψη FSB ακομα και στο phase δε πηγε παραπανω μερικα κομματια εχουν ποιο ψηλα το FSB Wall ελπιζω να ειναι το δικο σου ενα απο αυτα.

Αυτά τα μικρά CPU πάνε τον κ@λο τους. Ωραίοι παιδία :001:

E6300 στην Evo, σε νεράκι

cpu-4025.jpg

Υπολογίζω για ~4150 στο phase, θα τον βάλω πάνω τα Χριστούγεννα :D

Αυτή την μητρική να είχα...:033:

Δεν φτανει...και εγω που την εχω μου λειπει το phase...να δουμε ποτε θα καταφερω να μαζεψω τα χρηματα να φτιαξω ενα...

stealth

Δεν φτανει...και εγω που την εχω μου λειπει το phase...να δουμε ποτε θα καταφερω να μαζεψω τα χρηματα να φτιαξω ενα...

stealth

Δηλ λες θα μας έρθει πιο φτηνά να το φτιάξουμε εμείς απο το να πάρουμε ένα Prometeia ή ανάλογο; Οι τιμές τους είναι more or less ~800eu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.