TASOS Δεκέμβριος 10, 2008 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Χωρίς να έχω άμεση επαφή με το σύστημα σου ... έτσι όπως έχεις περιγράψει τα γεγονότα ... πιστεύω ότι μάλλον η μητρική είναι ο αδύναμος κρίκος.Επίσης και σε κάποιες αναφορές στο internet για τη συγκεκριμένη μητρική ... σχεδόν όλοι είχαν πρόβλημα στο max fsb.Από bios τι έχει η μητρική σου ? ... μπάς και κανά νεότερο version έχει καλυτερέψει την κατάσταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk8ToM Δεκέμβριος 10, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Μπα απο Bios που κοιταξα εχει την τελευταια version.Παιζει νανε τοσο μαπα η motherboard και να με κοβει αυτη?Γινετε αυτο συχνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 10, 2008 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Φυσικά και συμβαίνει αυτό.Η MSI δέν είναι γνωστή ώς εταιρεία που παράγει overclocking friendly ή overclocking gems μητρικές.Η γνώμη μου είναι ... ότι στο σημείο που έχεις φτάσει,θα συμβιβαστείς με πιό regular ρυθμίσεις.Εγώ θα προσπαθούσα να ρυθμίσω το συγκεκριμένο σύστημα σε χαμηλότερη ταχύτητα ... με το λιγότερο δυνατό Vcore που θα απαιτούσε για stable χρήση ... και τις μνήμες χρονισμένες στο 1:1 με Cas 2.5-3-3-7 (ίσως με λίγο ρεύμα παραπάνω)π.χ.15x220=3.3Ghz ... με τις μνήμες στην ίδια ταχύτητα και Cas 2.5Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας του 10% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sk8ToM Δεκέμβριος 10, 2008 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2008 Exω ξενερωσει ασχημα τωρα.. :022: Ενα τελευταιο..μηπως φταινε τελικα οι ram?Tις εχω 3-4-4-8 , Dram Frwq: 266 το εχω βαλει και DRAM Clock μου βγαζει 306 Mhz. Καλα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.