Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για αντιγραφα ασφαλειας των dvd σας απο αποψη ποιοτητας και ευχρηστιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Dvd Decrypter- Dvd Shrink - Nero.....αυτη τη διαδικασια χρησιμοποιω εδω και καιρο ......Αν η ταινια ειναι μεγαλη και με πολλες σκηνες δρασης τοτε μπαινουν τα μεγαλα μεσα και χρησιμοποιω cinema craft encoder με το Dvd Rebuilder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Dvd Decrypter-DVDFAB-NERO: για 0 συμπίεση και σπάσιμο σε 2 δισκάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:02] Dvd Decrypter-DVDFAB-NERO: για 0 συμπίεση και σπάσιμο σε δισκάκια Οταν λες 0 συμπιεση τι εννοεις?γινεται καποια ταινια που κραταει πανω απο 2,5 ωρες οπως το the lord of the ringsνα χωρεσει σε single layer δισκακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 19:54] Dvd Decrypter- Dvd Shrink - Nero.....αυτη τη διαδικασια χρησιμοποιω εδω και καιρο ......Αν η ταινια ειναι μεγαλη και με πολλες σκηνες δρασης τοτε μπαινουν τα μεγαλα μεσα και χρησιμοποιω cinema craft encoder με το Dvd Rebuilder. Στο nero χρησιμοποιεις το nero recode για συμπιεση η μονο το nero burning rom για αντιγραφη και το dvd shrink για συμπιεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Οταν λες 0 συμπιεση τι εννοεις?γινεται καποια ταινια που κραταει πανω απο 2,5 ωρες οπως το the lord of the ringsνα χωρεσει σε single layer δισκακια? 1 DVD-9 ------> 2 x DVD R χωρίς καμία απώλεια ποιότητας (0 συμπίεση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder [Σήμερα, στις 20:22] Στο nero χρησιμοποιεις το nero recode για συμπιεση η μονο το nero burning rom για αντιγραφη και το dvd shrink για συμπιεση? DvD Shrink ==== Συμπίεση Nero ===== Εγγραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Τι απαιτησεις ειναι αυτες για το cinema craft encoder ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αυτά που χρησιμοποιώ εγώ ανάλογα με τη συμπίεση είναι:1. Ποιότητα 100% AnyDVD, CloneDVD (ISO), εγγραφή με DVD Decrypter.2. Ποιότητα 99% ως 85% DVD Decrypter (ISO), DVD Shrink (ISO), εγγραφή με DVD Decrypter.3. Ποιότητα κάτω από 85% DVD Decrypter (ISO), DVD2DVD-R Professional με CCE μέχρι και 3 passes (ISO), εγγραφή με DVD Decrypter.Είμαι πολύ εικανοποιημένος με το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 DVD Shrink ==> DVD decrypter ==> Nero 6Αυτά από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder [Σήμερα, στις 21:02] Τι απαιτησεις ειναι αυτες για το cinema craft encoder ρε παιδια? Όταν η ποιότητα είναι κοντά στο 60-70% τότε το cce με 3 passes είναι μονόδρομος αν θέλεις την καλύτερη δυνατή συμπίεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Φεβρουάριος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 ως νεος μπορω να ρωτησω που μπορω να βρω το cinema craft encoder και αν ειναι freeware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal [Σήμερα, στις 02:30] ως νεος μπορω να ρωτησω που μπορω να βρω το cinema craft encoder και αν ειναι freeware? Όχι δεν είναι freeware. Το Cinema Craft Encoder Basic κάνει $58,00 και μπορείς να το βρεις εδώ. Μπορείς να κατεβάσεις και την Trial έκδοση για δοκιμή για 30 ημέρες, αλλά θα σου βγάζει ένα watermark logo πάνω στη ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Φεβρουάριος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 θα παιζει και για mini dv>> dvd που το χρειαζομαι και αξιζει τα λεφτα μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 18, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal [Χθες, στις 23:53] θα παιζει και για mini dv>> dvd που το χρειαζομαι και αξιζει τα λεφτα μου?? Τα λεφτά του τα αξίζει σίγουρα. Είναι ο καλύτερος encoder αυτή τη στιγμή. Για επεξεργασία DV σε DVD χρειάζεσαι το Adobe Premiere που συνεργάζεται άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 21, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και ξενυχτι κατεληξα και εγω στο dvd rebuilder και cinema craft encoder.Πιστευω σε οτι αφορα την ποιοτητα ειναι οτι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder [Σήμερα, στις 00:39] Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και ξενυχτι κατεληξα και εγω στο dvd rebuilder και cinema craft encoder.Πιστευω σε οτι αφορα την ποιοτητα ειναι οτι καλυτερο. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Φεβρουάριος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Κι εγώ Numenu4u (για συμπίεση των μενού αν χρειαστεί), DVD-RB/CCE για συμπίεση της ταινίας και φυσικά IfoEdit, VobBlanker για να πετάω ότι αηδίες μου τρώνε χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 22, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Συμπίεση=> DVD-Shrink-CloneDVD2-Dvd Rebuilder Rip=>DVD Decrypter-SmartRipper-Alcohool 120% Recorder=>ConeDVD2-Nero(μονο για PS2 games)-Alcohool 120% To Alcohool 120% αν η ταινία είναι έτοιμη(4,35GB) πάω με image από Alcohool 120% ή κατευθείαν COPY TO DVD από NERO;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Κανένας λινουξάς να συμπληρώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.