simboy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω ? Ανοίγει ο υπολογιστής και δεν με αφήνει να πειράξω τίποτα στη μπάρα εργαλειών κάτω Πηγαίνει το ποντίκι αλλά είναι νεκρό εκεί ότι και να πατήσω Να ανοίξω φακέλους από το desktop μπορώ αλλά να πάω στο "Start" δεν μπορώ Πως μπορώ να κάνω system restore σε αυτή τη φάση ? Δε ξέρω τι βλακεία έγινε Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptolemeos Δεκέμβριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Πρωτα απ΄ολα, δοκιμασε να κανεις ενα scan (σε περιπτωση που δεν εχεις κανει ηδη) μηπως κ ειναι καποιος ιος κ τον περιορισεις. Αν δεν ειναι, δοκιμασε να βαλεις το cd του λειτουργικου σου κ να κανεις repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Οχι κατα 99% δεν ειναι ιος.Κατι εχεις κανει λαθος.Πηγαινε στο My computer στο search κ πατα control panel.Μολις μπεις πηγαινε στο appearance and personalization->Taskbar κ μαλλον απο εκει θα λυσεις το προβλημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Δεκέμβριος 5, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Παιδιά ευχαριστώ , μπήκα στο control panel και έσβησα αβέρτα ότι μου φάνηκε περίεργο Ανοιξα τον υπολογιστή μετά έκανα s.restore στον Οκτώβρη και τώρα είναι οκ Αλλά γενικά δεν ξέρω γιατί αργεί τόσοΕνώ έχω χωρητικότητα και έχω βγάλει και όλα τα παιχνίδια Πάω στο start για να εμφανισθεί το μενού και κάποιες φορές πρώτα βγαίνουν οι μπάρες και περιμένω μέχρι να φορτώσουν τα γράμματα πάνω τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptolemeos Δεκέμβριος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Πάω στο start για να εμφανισθεί το μενού και κάποιες φορές πρώτα βγαίνουν οι μπάρες και περιμένω μέχρι να φορτώσουν τα γράμματα πάνω τουςΑυτο γινεται στην αρχη, οταν ανοιγεις τον η/υ ή καθε φορα που πηγαινεις στο start? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Οταν λες εσβησες αβερτα οτι σου φανηκε περιεργο τι εννοεις?Αν εκανες μονο αυτο που σου εγραψα λογικα θα ειχε διορθωθει το προβλημα.Μηπως απενεργοποιησες κατι που δεν επρεπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Δεκέμβριος 14, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Δεν ξέρω τι έχω κάνει πάντως το pc τα έχει παίξειΠροβλήματα που παρουσιάζει συνεχώς επαναλαμβανόμενα πολλές φορές είναι τα εξής1.Οταν είμαι στο ίντερνετ και σερφάρω και κάνω κάπου κλικ σε κάποιο λινκ και όχι μόνο , γενικά δεν ξέρω τι μπορεί να το πειράξει και εμφανίζει μια κλεψύδρα ( ο κέρσορας γίνεται κλεψύδρα ) και πάνω στη μπάρα στη κορυφή γράφει "not respoding" και ασπρίζει όλη η σελίδα τα πάντα κολάνε και μετά πρέπει ή να κάνω control alt delete ή αν παγώσουν όλα τότε restartΑυτό το κάνει σε συχνότητα μεγάλη και μόνο με τον internet explorer 2.Οταν θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία ή όποιοδήποτε αρχείο σε κάποια ιστοσελίδα , όταν δηλαδή χρειασθεί να κάνω "browse" στο pc μου τότε κολάει και μπορεί να ξεκολήσει μετά από λίγο ή να θέλει control alt delete ή στη χειρότερη περίπτωση restart3.Αργεί ΠΟΛΥ να μπει ακόμα και στο Google Οταν λέμε ΠΟΛΥ όμως εννοούμε πολύ , όχι όμως πάνταΠως μπορώ να αποφύγω το φορμάτ ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.