navigator Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 Καλησπέρα.Τι μνήμη να αγοράσω για ASUS P5Q ?CORSAIRhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554045HOCZhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555268Έχουν καμιά διαφορά συμβατότητας ?Eυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Καμια διαφορα στη συμβατοτητα.Κ οι 2 ειναι παρα πολυ καλες μνημες.Εγω θα επαιρνα τις ocz παντως......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Δεκέμβριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Αν ψαξεις λιγο στο Google εχει κατι ασυμβατοτητες με τις Ocz. Γενικα Ocz δεν θα προτεινα τιποτα, ουτε μνημες ουτε τροφοδοτικα κτλ. Οι Corsair (γενικα) ειναι κατα 99% οι καλυτερες μνημες που κυκλοφορουν και ειδικα η σειρα Dominator.lunatic με ποιο κριτηριο τις προτεινες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Δεκέμβριος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Και οι 2 είναι με EPP και έχουν κάποια extra χαρακτηριστικά με Nvidia chipset. Έχω την dominator και είμαι ευχαριστημένος.OCZ είχα σε DDR1 και ήταν καλές, αλλά σε DDR2 από τα 4 DIMM τα 2 ήταν OFF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 4, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 +1 στις corsair.εχο corsair ddr1 εδω και κατι χρονια και δουλευουν χωρις καποια ιδιαιτερη ψυξη απροβληματιστα.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigator Δεκέμβριος 4, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Θα παω σε Corsair λοιπον.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Δεκέμβριος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Αν ψαξεις λιγο στο Google εχει κατι ασυμβατοτητες με τις Ocz. Γενικα Ocz δεν θα προτεινα τιποτα, ουτε μνημες ουτε τροφοδοτικα κτλ. Οι Corsair (γενικα) ειναι κατα 99% οι καλυτερες μνημες που κυκλοφορουν και ειδικα η σειρα Dominator.lunatic με ποιο κριτηριο τις προτεινες?Αν μου εδειχνε οποιεσδηποτε αλλες ocz θα του ελεγα να παρει τις corsair.Αλλα γι αυτες τις συγκεκριμενες ocz εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Οποως κ για τις dominator.Ειπα οτι κ οι 2 ειναι κορυφη.Επισης δε νομιζω οτι οι corsair ειναι οι καλυτερες μνημες που κυκλοφορουν.Καποτε φοραγαν micron τσιπακια ή ειναι ιδεα μου?Παντως τωρα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Δεκέμβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Οι Dominator παντα φορανε overclockable τσιπακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.