gourdo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 Σε έναν 5200 core duo απο την stock ψύξη τι λέτε για αυτήν?THERMALTAKE CL-P0370 TMG I1Δεν με εδιαφερει το overclock απλά αμα είναι καλύτερη απο την stock ψύκτα και άμα αξίζει να την αλλάξω μιας και είναι σχετικά μικρή σε ογκο η THERMALTAKE .
EliasKir Δεκέμβριος 4, 2008 #2 Δεκέμβριος 4, 2008 Ολες ειναι καλυτερες απο την stock, αλλα αν θες overclock καλυτερα να πας σε κατι τετοιο τουλαχιστον.
gourdo Δεκέμβριος 4, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2008 Ολες ειναι καλυτερες απο την stock, αλλα αν θες overclock καλυτερα να πας σε κατι τετοιο τουλαχιστον.Δεν με ενδιαφέρει overclock μιας και ο επεξεργαστής δεν είναι και τρομερά δυνατός.Την ψύκτρα που λές την είδα αλλα είναι κοντα ενα κιλό οποτε φοβάμαι για την μητρική...Απλά το pc to έστησα πριν 3 μέρες και χθές που έπαιζα είδα απο speedfan cpy temp=38 core1=40core2=41mother temp=30Και επειδή παλια είχα έναν Prescott(presHOT):001: είχα πάρει την gigabyte 3d και είχε χαμηλότερες αισθητά θερμοκρασίες...Αυτή SCYTHE SCINF-1000 MUGEN CPU COOLER είχει το ανεμιστηράκi μέσα και πάστα η παίρνω ή έχει μέσα.Επίσης ο ογκος τησ είναι μεγάλος(έχω αυτό tο κουτί THERMALTAKE VC2000BNS MAMBO BLACK θα χωράει?)
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 4, 2008 #4 Δεκέμβριος 4, 2008 οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα...εμενα ο northwood μου στα παιχνιδια φτανει τους 65 και στις idle καταστασεις ειναι γυρω στους 40-50
gourdo Δεκέμβριος 4, 2008 Author #5 Δεκέμβριος 4, 2008 οι θερμοκρασίες που εγραψα είναι απο τον e5200...Tελικα πηρα αυτη SCYTHE SCINF-1000 MUGEN CPU COOLERπιστευω να χωράει στο κουτι(να μην μου κλείσει κανένα slot απο τις μνήμες) και να έχει και πάστα μέσα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.