Jump to content

Ψύξη cpu

gourdo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε έναν 5200 core duo απο την stock ψύξη τι λέτε για αυτήν?

THERMALTAKE CL-P0370 TMG I1

Δεν με εδιαφερει το overclock απλά αμα είναι καλύτερη απο την stock ψύκτα και άμα αξίζει να την αλλάξω μιας και είναι σχετικά μικρή σε ογκο η THERMALTAKE .

Ολες ειναι καλυτερες απο την stock, αλλα αν θες overclock καλυτερα να πας σε κατι τετοιο τουλαχιστον.

Δεν με ενδιαφέρει overclock μιας και ο επεξεργαστής δεν είναι και τρομερά δυνατός.Την ψύκτρα που λές την είδα αλλα είναι κοντα ενα κιλό οποτε φοβάμαι για την μητρική...

Απλά το pc to έστησα πριν 3 μέρες και χθές που έπαιζα είδα απο speedfan cpy temp=38

core1=40

core2=41

mother temp=30

Και επειδή παλια είχα έναν Prescott(presHOT):001: είχα πάρει την gigabyte 3d και είχε χαμηλότερες αισθητά θερμοκρασίες...

Αυτή SCYTHE SCINF-1000 MUGEN CPU COOLER είχει το ανεμιστηράκi μέσα και πάστα η παίρνω ή έχει μέσα.Επίσης ο ογκος τησ είναι μεγάλος(έχω αυτό tο κουτί THERMALTAKE VC2000BNS MAMBO BLACK θα χωράει?)

οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα...εμενα ο northwood μου στα παιχνιδια φτανει τους 65 και στις idle καταστασεις ειναι γυρω στους 40-50

οι θερμοκρασίες που εγραψα είναι απο τον e5200...

Tελικα πηρα αυτη SCYTHE SCINF-1000 MUGEN CPU COOLER

πιστευω να χωράει στο κουτι(να μην μου κλείσει κανένα slot απο τις μνήμες) και να έχει και πάστα μέσα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.