Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 Ελπίζω να μην κάνω άλλο ένα θέμα που θα πάει γραμμή στη μαύρη τρύπα (καλά τα προηγούμενα ήτανε, δε λέω). Τέσπα. Πριν λίγες μέρες στήσαμε μια ASUS P4P800-E Deluxe με ένα φίλο. Οι εντυπώσεις μου: ΘΕΤΙΚΑ: 1. Ατέλειωτες θύρες 2. Ατέλειωτα συνοδευτικά ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 1. Κάποιες θύρες ήταν σε άσχετες θέσεις. Π.χ. η θύρα του IDE raid μεσ'τη μέση, οι SATA "σκόρπιες" και δυο 3πινα για fans στη μια άκρη του Mobo, τη στιγμή που κοντά στο northbridge δεν υπήρχε κανένα. 2. Πάρα πολύ λίγες επιλογές στο BIOS. Όταν πήρα την MSI μου (875P Neo LSR) με ξίνισε το ίδιο πράγμα. Τώρα όμως που είδα την ASUS αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις μου για το πόσες ρυθμίσεις πρέπει να έχει ένα BIOS για να έχει "λίγες"... Παρόμοια πράγματα είχα δεί και σε μια ASUS με nForce 2 του αδερφού μου (αλλόθρησκος... ). Και ο λόγος που ανοίχτηκε αυτό το Thread: Όλες οι Asus έτσι είναι; Όλες έχουν αυτά τα κουσούρια; Αν είναι έτσι η επόμενη Mobo που θα πάρω θα είναι MSI. Δε λέω, καλές mobo οι ASUS, ίσως και οι καλύτερες, αλλά όταν δε δίνει προσοχή σε κάτι τέτοια η εταιρία χάνει πολλούς πόντους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.