Jump to content

Τρέμει η οθόνη

asky

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας!

Αποφάσισα να αγοράσω νέα καρτα γραφικών και από 8500GT να πάω σε 9500GT της Gainward (και οι 2 κάρτες είναι της ίδιας εταιρίας αγορασμένες από e-shop).

GAINWARD 9504 BLISS 9500GT 512MB PCI-E RETAIL

Αλάζω την κάρτα, κάνω uninstall NVIDIA Drivers και κάνω install τα new drivers, reboot, και σε ανάλυση 1600 x 1050 (έχω οθόνη LG 22'' wide) η οθόνη έχει ένα συνεχές τρέμουλο. Δοκιμάζω τα HZ και από 59 τα πάω σε 60 (μόνο αυτές τις δύο επιλογές είχα) και πάλι τα ίδια.

Αλάζω ανάλυση σε 1600 χ 900 και δεν υπάρχει τρέμουλο, αλλά λόγω ανάλυσης και λόγω του ότι η οθόνη είανι TFT, σε μικρότερες αναλύσεις από την βέλτιστη, η εικόνα είναι λίγο θολή, άρα δεν μου κάνει εκείνη η ανάλυση.

Κατεβάζω τους νέους drivers απο την NVIDIA web page, 180.48, μετά την επανκίνηση -- μπλέ οθόνη.

Κατεβάζω τους 178,24, 180,60 beta και πάλι έχω το τρέμουλο στην ανάλυση 1600 χ 1050.

Έχω βγάλει και ξανατοθοτέσει την κάρτα σε περίπτωση που δεν έκατσε καλά.

Έχω συνδέσει την οθόνη και σε 15 Pin και σε DVI ή όπως λέγεται και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.

Βοήθεια σας παρακαλώ!

Κ εγω μια απο τα ιδια εχω. Απλα εμενα σβηνει χωρις να προειδοποιει. Οταν τρεμοπαιζει, το κανει συνεχως ή σβηνει μετα απο καποιο μικρο διαστημα? Διοτι αν γινεται κατι τετοιο μπορει να φταει το τροφοδοτικο, οπως μου ειπαν κ εμενα καποια παιδια στο forum.

Υ.Γ: Eγω εχω την 9600 GT. Κατι παιζει με τη σειρα 9....

δν νμζ ρε παιδια...αμα δν σηκωνουν αυτες οι καρτες τετοιες αναλυσεις τι να πω εγω που ειμαι με ati 9600pro 256mb agp στα 1680 * 1050 χωρις προβληματα??

@vagos: Κ μεγαλες να ειναι -που αμφιβαλλω- δε θα επρεπε να του τρεμει. Κοιτα δω για τη δικια σου.

http://reviews.cnet.com/graphics-cards/zogis-geforce-9800-gtx/4505-8902_7-32909910.html

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/11655-evga-9800-gtx-512mb-video-card-review-8.html

Ανετα ειναι στα 1600x1200, αν κ καλυτερα σαφως στα 1280x1024.

Asky, τους 180,48 drivers σε τι αναλυση τους εβαλες? Αν τελικα δε βρεις απαντηση κ εχεις ακομα την εγγυηση, πηγαινε τον η/υ απο 'κει που τον πηρες κ ζητα αλλαγη οθονης πρωτα. Αν συνεχισει να εχει κολληματα τετοια ζητα κ αλλαγη gpu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.