fanisk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 Ξερει κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ τις διαστασεις για να φτιαξω ενα plexi για να μπαινει το block στν DFI SLi DR????? Ολες οι DFI τις ιδιες τρυπε δεν εχουν????? Μπορει να γινει καποιο σχεδιακι μηπως????? ELEVEN μηπως μπορεις να μου στειλεις εσυ μαζι με ενα σετακι βιδες/ελατηρια/παξιμαδια????? Εχω αυτο το block...θα μπαινει στην DFI ?????
.38-.45 Φεβρουάριος 16, 2005 #2 Φεβρουάριος 16, 2005 δε γινεται, να μετρησεις την πλακα που εχει η μητρικη για να στερεωθει η ψυκτρα και μπαινει απο πισω; τα παξιμαδια που εχει η βαση βγαινουν πολυ ευκολα, βρισκεις δυο βιδες με ελατηρια και ροδελες και αυτο ηταν ολο.
eleven Φεβρουάριος 16, 2005 #3 Φεβρουάριος 16, 2005 Βαλε πρωτα το μπλοκ επανω για δεις οτι δεν βρισκουν πουθενα τα 4 ακρα του μπλοκ Αν ολα ειναι οκ τοτε πιθανως ολο και κατι θα γινει ισως ομως χρειαστει να μου στειλεις το μπλοκ για λιγο
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 16, 2005 Η mobo δεν εχει ερθει ακομα, αλλα επειδη το ΣουΚου δινω τη mobo κ τον cpu και θα ειμαι με το laptop, λεω να εχω κατι να κανω μηπως κ υπηρχε καποιο σχεδιο...Την υδροψυξη δεν την εχω χαρει καθολου(ζητημα να εμεινε ουτε μια βδομαδα πανω...)...Μιχαλη θα τσεκαρω αν βρισκουν πουθενα τα ακρα του μπλοκ, κ θα σε ενημερωσω...Αν δεν βρισκουν πουθενα, μπορεις να μου το φτιαξεις εσυ ακριβως?(δλδ να κανει κ τις καμπυλες του μπλοκ...)38-45 δεν σκεφτηκα μολις ερθει η μητρικη, να μετρησω την πλακα...ευχαριστω!Γμτ η μητρικη ερχεται 1/3...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.