Jump to content

ΣΚΟΝΗ

DaLooney

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε ολους τους υπολογιστες μου μεχρι τωρα το μοναδικο παραπονο που εχω γενικα ειναι με τη σκονη...

Σκεφτομαι για το ANTEC 120... Εχει τπτ για προστασια η θα γινω παλι "ασπρος" ?

Στα ανεμηστιρακια μπορω να βαλω σιτες , ... κοβει καθολου απο επιδοσεις η οχι ???

Γενικα τι αλλο μπορω να κανω απο το να το φυσαω καθε φορα?

Πιστευω οτι ενα φυσυγμα καθε τριμηνο δεν ειναι κοπος.Οτι και να κανεις σκονη θα μπει μεσα.

εγω στην δουλειά παρατήρησα ότι τα μηχανήματα που έχουν ένα φανάκι μόνο απο μπροστά έχουν την πιο πολύ σκόνη ενω αυτά που έχουν μπρός πίσω είναι στην καλύτερη κατάσταση, και μερικά fanless τα οποία δεν είχαν ανοιχτεί για χρόνια είναι πεντακάθαρα

Παντως εγω πιστευω οτι αξιζει να κρατησεις τους ανεμηστηρες κ ας εχουν σκονη.Ενα φυσημα μια φορα το 6μηνο (αν δε μπορεις το 3μηνο που ειπε κ ο HERC) δεν ειναι κ τιποτα το δυσκολο στο κατω κατω.Πρεπει να ανακυκλωνεται ο αερας στο κουτι.Αλλιως θα γινει θερμοκηπιο εκει μεσα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.