varachio Δεκέμβριος 4, 2008 #41 Δεκέμβριος 4, 2008 Μ'αρέσει που δεν ήθελες να αλλάξεις κουτί στην αρχή... :) Ότι και να βάλεις μια χαρά θα είσαι...
Kostas_GR Δεκέμβριος 4, 2008 Author #42 Δεκέμβριος 4, 2008 Μ'αρέσει που δεν ήθελες να αλλάξεις κουτί στην αρχή... :) Ότι και να βάλεις μια χαρά θα είσαι... Στην αρχη ελεγα μηπως βολευτω με αυτα που εχω αλλα αφου δεν γινεται δουλεια ας αλλαξω να τελειωνουμε! Varachio εσυ ποιο κουτι εχεις αν επιτρεπεται?
EliasKir Δεκέμβριος 4, 2008 #43 Δεκέμβριος 4, 2008 Παρε την V8. Η αλλη θα σου παρει τ'αυτια. Το κουτι ειναι κορυφη, σκεφτομαι να πουλησω το δικο μου (Antec 900) και να το παρω.
varachio Δεκέμβριος 4, 2008 #44 Δεκέμβριος 4, 2008 Αυτό: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1122&ID=1405Αλλά υπάρχουν και καλύτερα πλέον... Εγώ το πήρα το 2006... και μάλλον δύσκολα θα το αλλάξω...
stealth1442169213 Δεκέμβριος 4, 2008 #45 Δεκέμβριος 4, 2008 Παρε την V8. Η αλλη θα σου παρει τ'αυτια.Πραγματι:033: :033: Αλλα το ειπα απο την αρχη αυτο...απο επιδοσεις παντως ειναι πολυ καλη,επισης και η EnzoTech εχει back plate και πρεπει να βγει η μητρικη.stealth
vagos2221416003330 Δεκέμβριος 4, 2008 #46 Δεκέμβριος 4, 2008 Την thermalright 120 θα την βρεις στα pc-store..Ένας φίλος μου την πήρε σήμερα από τη Στουρνάρη στην Αθήνα..
Kostas_GR Δεκέμβριος 4, 2008 Author #47 Δεκέμβριος 4, 2008 Αν ειναι μικρη η διαφορα στις επιδοσεις τοτε να παρω την V8. Αν η αλλη ειναι πολυ καλυτερη θα παρω αυτην και ας κανει κ θορυβο τι να κανουμε. Εσεις θα μου πειτε!Δεν με πειραζει οτι πρεπει να βγει η μητρικη αφου ετσι κ αλλιως θα το παω να μου αλλαξουνε κουτι οποτε ετσι κ αλλιως θα το παω να τπ αποσυναρμολογησουνε!
stealth1442169213 Δεκέμβριος 4, 2008 #48 Δεκέμβριος 4, 2008 Aπο επιδοσεις περιπου ιδιες πρεπει να ειναι,δυο-τρεις βαθμους πανω κατω δεν λεει τιποτα.Το συγκεκριμενο PC το χρησημoποιω μονο για overclocking/benchmarking ολη την αλλη ωρα ειναι κλειστο,αν εσυ κανεις και αλλα πραγματα με το PC καλλιτερα να παρεις την V8.stealth
Kostas_GR Δεκέμβριος 4, 2008 Author #49 Δεκέμβριος 4, 2008 Τo χρησιμοποιω για ολες τις δουλειες μου οποτε καλυτερα την V8 αφου το λες κ εσυ...ΟΚ πηρα τηλ θα το παω αυριο το μεσημερι στο πλαισιο κ αυριο βραδυ θα ναι ετοιμο οποτε ξαναγραφω αυριο βραδυ που θα χω νεα! Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ για τη βοηθεια κ το χρονο σας!
Kostas_GR Δεκέμβριος 5, 2008 Author #50 Δεκέμβριος 5, 2008 Καλησπερα!Ετοιμο το pc στο νεο κουτι με την καινουργιο ψυκτρα! Απο το πλαισιο μου το κανανε overclocking στα 3,3GHz και απο θερμοκρασιες βλεπω σε idle 30 βαθμους και τωρα που τρεχω τα 2 οrthos πιανω γυρω στους 60. Ρε παιδια πολλοι δεν ειναι 60 βαθμοι με τετοιο υλικο που εχω πλεον? Μηπως πρεπει να πειραξω τπτ αλλο εκτος απο το fsb? Τασεις η κατι αλλο? Το περιεργο ειναι πως πιανω το κουτι κ ειναι παγος, δν καταλαβαινω πως πιανει 60 βαθμους...
TASOS Δεκέμβριος 5, 2008 #51 Δεκέμβριος 5, 2008 Καλησπερα!Ετοιμο το pc στο νεο κουτι με την καινουργιο ψυκτρα! Απο το πλαισιο μου το κανανε overclocking στα 3,3GHz και απο θερμοκρασιες βλεπω σε idle 30 βαθμους και τωρα που τρεχω τα 2 οrthos πιανω γυρω στους 60. Ρε παιδια πολλοι δεν ειναι 60 βαθμοι με τετοιο υλικο που εχω πλεον? Μηπως πρεπει να πειραξω τπτ αλλο εκτος απο το fsb? Τασεις η κατι αλλο? Το περιεργο ειναι πως πιανω το κουτι κ ειναι παγος, δν καταλαβαινω πως πιανει 60 βαθμους...Το σύστημα σου είναι μιά χαρά.Δέν χρειάζεται να ψάξεις ή να πειράξεις κάτι άλλο πλέον.Εχεις 4 πυρήνες να τρέχουν στα 3.3 Ghz ... τι περίμενες από θερμοκρασίες ?Μήν το σκαλίσεις ... και κάτσε να το ευχαριστηθείς.
Kostas_GR Δεκέμβριος 5, 2008 Author #52 Δεκέμβριος 5, 2008 Τωρα θα μου πειτε οτι ζηταω πολλα, αλλα αφου χαλασα 200 ευρω γα ψυξη σημερα, θελω να το παω μεχρι τα 3,5 Ghz και μετα τερμα. Αλλα λογικα αμα το κανω αυτο θα ανεβουν κ αλλω οι θερμοκρασιες. Θα κανω ενα τεστ κ θα σας πω!Kostas_GR added 9 Minutes and 44 Seconds later...Παιδια πηγα το fsb sto 350 κ πηγα το συστημα στα 3,5GHz ομως τρεχοντας το orthos σε 1' μου κοκκινησε κ μου εβγαλε error, αλλα δν καταλαβαινω γιατι οι θερμοκρασιες ητανε μονο 58-59. Ξερετε τι γινεται?Να πω επισης οτι ισως φταει μια ρυθμιση για τη μνημη RAM. Οταν το fsb το ειχα στο 333 το DRAM Frequency ηταν 1333. Οταν πηγα να κανω το fsb 350, τοτε αλλαξε κ το DRAM Frequency και εγινε 1500κατι κ μου εβγαλε το συστημα μηνυμα σφαλματος(επειδη υποθετω οτι οι RAM μου ειναι χρονισμενες 1333). Και γιαυτο αλλαξα το DRAM Frequency και το εβαλα Auto και ισως αυτο να επηρρεαζει κατι.
varachio Δεκέμβριος 5, 2008 #53 Δεκέμβριος 5, 2008 Θα υπήρχε λόγος που δεν στο χρόνισαν περισσότερο (θερμοκρασίες?)... μια χαρά είναι στα 3,3 για συνεχή χρήση... μην τον πιέζεις άλλο... μην ξεχνάς οτι ο επεξεργαστής σου έχει "ψηθεί" αρκετά... ο δικός μου πήγε 3,7G αλλά έξω απο το κουτί πάνω στο testbed... μέσα στο case τον τρέχω στα 3.0G...
Kostas_GR Δεκέμβριος 5, 2008 Author #54 Δεκέμβριος 5, 2008 ΟΚ τοτε παω πασο. Παντως καλα ειναι 60 βαθμοι max και ας κανω συνεχη χρηση του μηχανηματος ετσι? Και υποτι8εται 60 ειναι σε full Load, που full Load μονο λιγες στιγμες της ημερας θα πιανει το pc σωστα?ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ξανατρεχω ενα orthos τωρα κ βλεπω οτι παει μεχρι 65 η θερμοκρασια!
varachio Δεκέμβριος 5, 2008 #55 Δεκέμβριος 5, 2008 Τι θερμοκρασία δωματίου έχεις; Το κουτί το έχεις βάλει σε σημείο που να μην είναι σε καλοριφέρ δίπλα ας πούμε και με τέτοιο τρόπο ώστε ο ζεστός αέρας που φεύγει απ την πίσω πλευρά του να μην ανακυκλώνεται απο τους ανεμιστήρες σου; 60 σε φορτίο είναι καλά... 65 όχι...
Kostas_GR Δεκέμβριος 5, 2008 Author #56 Δεκέμβριος 5, 2008 Δεν ξερω ακριβως τι θερμοκρασια δωματιου εχω. Κοιτα το κουτι το εχω κατω απο το γραφειο κ η αληθεια ειναι πως ο αερας που φευγει απο τον πανω ανεμιστηρα χτυπαει πανω στο γραφειο(επειδη αυτο το κουτι ειναι πολυ ψηλο) κ ισως εκει κατι να γινεται. Θα δοκιμασω να βγαλω το κουτι εξω απο το γραφειο να δω τι γινεται!META AΠΟ ΔΟΚΙΜΗ: Μπα τπτ τα ιδια κ εξω απο το γραφειο! Ρε παιδια μηπως πρεπει να κανω τπτ με τις τασεις?
varachio Δεκέμβριος 6, 2008 #59 Δεκέμβριος 6, 2008 Μια χαρά είναι η τάση σου... χαμηλά, άρα αν το pc είναι stable δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι... αν δείς τα screenshot του δικού μου έχω δώσει πολύ περισσότερη τάση (για 3,7G)... Αλλά αφού ανεβάζεις θερμοκρασίες άστον στα 3,3 και στους 60'C για να είσαι στην safe side... Στην αρχή είπες ήθελες 3G τώρα δε σε φτάνουν τα 3,3G; Μια χαρά είσαι!
Kostas_GR Δεκέμβριος 6, 2008 Author #60 Δεκέμβριος 6, 2008 Οχι συμφωνω καλα ειμαι στα 3,3 αλλα το προβλημα μου ειναι μηπως πρεπει να το κατεβασω ή να κανω κατι αλλο, γιατι 65 βαθμους στο fulll load ειναι πολλοι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.