kapas^_^ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Καλησπέρα έχω ένα Πρόβλημα και θα ήθελα μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει. Λοιπόν εκεί που είχα ανοιχτό τον άλλον Υπολογιστή ξαφνικά έκλεισε η οθόνη ενώ χρησιμοποιούσα το mouse ( δηλαδή Δεν πήγε σε κατασταση αναμονής) πάτησα μια φορα το κουμπί on/off άναψε η οθόνη και έκλεισε κανονικά τερματισμός λειτουργίας. Πήγα να το ανάψω πάλι και παίρνει κανονικά το PC αλλα δη ανάβει οθόνη και χτυπάει το ηχειάκι που έχει 4-5 φορες Σαν να μην έχει κάποια Ram η κάτι τέτοιο. άλλαξα Ram , Άλλαξα τροφοδοτικό , κάρτα γραφικών και τίποτα μήπως ξέρει κανεις τι μπορεί να έπαθε ? παίζει να έκαψε mothermord έχω μια ASRock motherbord Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Νοέμβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Αν άλλαξες κάρτα γραφικών και μνήμες και πάλι δεν έπαιζε, κοίταξε μεπροσοχή τους πικνωτές του m/b μήπως έχει σκάσει κανένας (θα έχει ένακαφετί χρώμα στο πάνω μέρος και θα είναι λίγο φουσκομένος).Επίσης κοίτα στο manual της m/b αν λέει οι ήχοι που κάνει αν αντιστοιχούνσε συγκεκριμένο σφάλμα (μνήμες, κάρτα γραφικών, ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapas^_^ Νοέμβριος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 μέτρησα τους ηχους πάνω κάτω κάνει ένα έντονο μπιπ στη αρχή μετά κάπου στα 13 μπιπ . όχι δυστυχώς δη έχει το manual την M/b κάποια λύσει για τους ηχους. τώρα θα κοιτάξω τους πυκνωτές. Αν και η m/b είναι 3 μηνών που την αγόρασα. λες να μου έκανε καμια κουτσουκέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.