Jump to content

ΣΟΣ

kapas^_^

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα έχω ένα Πρόβλημα και θα ήθελα μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει. Λοιπόν εκεί που είχα ανοιχτό τον άλλον Υπολογιστή ξαφνικά έκλεισε η οθόνη ενώ χρησιμοποιούσα το mouse ( δηλαδή Δεν πήγε σε κατασταση αναμονής) πάτησα μια φορα το κουμπί on/off άναψε η οθόνη και έκλεισε κανονικά τερματισμός λειτουργίας. Πήγα να το ανάψω πάλι και παίρνει κανονικά το PC αλλα δη ανάβει οθόνη και χτυπάει το ηχειάκι που έχει 4-5 φορες Σαν να μην έχει κάποια Ram η κάτι τέτοιο. άλλαξα Ram , Άλλαξα τροφοδοτικό , κάρτα γραφικών και τίποτα μήπως ξέρει κανεις τι μπορεί να έπαθε ? παίζει να έκαψε mothermord έχω μια ASRock motherbord

Αν άλλαξες κάρτα γραφικών και μνήμες και πάλι δεν έπαιζε, κοίταξε με

προσοχή τους πικνωτές του m/b μήπως έχει σκάσει κανένας (θα έχει ένα

καφετί χρώμα στο πάνω μέρος και θα είναι λίγο φουσκομένος).

Επίσης κοίτα στο manual της m/b αν λέει οι ήχοι που κάνει αν αντιστοιχούν

σε συγκεκριμένο σφάλμα (μνήμες, κάρτα γραφικών, ...)

μέτρησα τους ηχους πάνω κάτω κάνει ένα έντονο μπιπ στη αρχή μετά κάπου στα 13 μπιπ . όχι δυστυχώς δη έχει το manual την M/b κάποια λύσει για τους ηχους. τώρα θα κοιτάξω τους πυκνωτές. Αν και η m/b είναι 3 μηνών που την αγόρασα. λες να μου έκανε καμια κουτσουκέλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.