k0t5i05_cY Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2008 για σας , έχω την motherboard τις bfg την 680 ινίδια sli και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει , για το πως μπορώ να κάνω update τα βίος τις κάρτας για να υποστηρίζει 1333mhz ταχύτητες!thanks from cyprus!
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 24, 2008 #2 Νοέμβριος 24, 2008 κανε repost στα ελληνικα γτ μονο και μονο επειδη ειναι στα greeklish το πιο πιθανο ειναι να μην σου απαντησει κανεις......στο forum μονο με ελληνικα....για το θεμα με την καρτα δν ξερω να σου απαντησω
coolaris2002 Νοέμβριος 25, 2008 #3 Νοέμβριος 25, 2008 Έχω το ίδιο chipset , σε υλοποίηση της ASUS (Striker Extreme). Βασικά μπες στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου, πήγαινε στα downloads και βρες το τελευταίο bios που έχει εκεί και εγκατέστησέ το.
varachio Νοέμβριος 25, 2008 #4 Νοέμβριος 25, 2008 για σας , έχω την motherboard τις bfg την 680 ινίδια sli και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει , για το πως μπορώ να κάνω update τα βίος τις κάρτας για να υποστηρίζει 1333mhz ταχύτητες!thanks from cyprus! Κι εγώ την Striker extreme έχω, πρόσεχε λίγο γιατί είναι κάπως ρίσκο, πολλοί έμειναν χωρίς μητρική μετά απ bios update. Ποτέ μέσα απο windows utility update και ακόμα και με floppy δεν είναι προτεινόμενο. Η Striker έχει ενσωματωμένο utility στο bios για αυτή την περίπτωση και το αρχείο το βάζεις σε usb flash disk. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείς στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.