Jump to content

nvidia 680sli

k0t5i05_cY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για σας , έχω την motherboard τις bfg την 680 ινίδια sli και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει , για το πως μπορώ να κάνω update τα βίος τις κάρτας για να υποστηρίζει 1333mhz ταχύτητες!

thanks from cyprus!

κανε repost στα ελληνικα γτ μονο και μονο επειδη ειναι στα greeklish το πιο πιθανο ειναι να μην σου απαντησει κανεις......στο forum μονο με ελληνικα....για το θεμα με την καρτα δν ξερω να σου απαντησω

Έχω το ίδιο chipset , σε υλοποίηση της ASUS (Striker Extreme). Βασικά μπες στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου, πήγαινε στα downloads και βρες το τελευταίο bios που έχει εκεί και εγκατέστησέ το.

για σας , έχω την motherboard τις bfg την 680 ινίδια sli και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει , για το πως μπορώ να κάνω update τα βίος τις κάρτας για να υποστηρίζει 1333mhz ταχύτητες!

thanks from cyprus!

Κι εγώ την Striker extreme έχω, πρόσεχε λίγο γιατί είναι κάπως ρίσκο, πολλοί έμειναν χωρίς μητρική μετά απ bios update. Ποτέ μέσα απο windows utility update και ακόμα και με floppy δεν είναι προτεινόμενο. Η Striker έχει ενσωματωμένο utility στο bios για αυτή την περίπτωση και το αρχείο το βάζεις σε usb flash disk. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείς στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.