SokoNik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2008 Παιδια πριν απο κανα 6 μηνο που ειχα στησει το pc ειχα βαλει αυτες τις μνημες με την διαφορα οτι οι δικες μου πρεπει να τις δωσεις 2.2 βολτ. Τωρα θελω να βαλω αλλα 2 gb αλλα αυτες που βρισκω τωρα και ειναι ιδιες, απο οτι βλεπω ειναι στα 2.0 βολτ.Να τις βαλω τι λετε? θα υπαρχει προβλημα που δεν ειναι στα ιδια volt? Αν υπαρχει Προβλημα τι μου προτεινετε να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Νοέμβριος 24, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Παιδια δεν ξερει κανεις τι να κανω στην περιπτωση μου? Υπαρχει τροπος να δωσω 2,2v στο ενα ζευγαρι και 2,0 στο αλλο? Πειτε μου καποιος γιατι θελω να τις παραγγειλω σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Οχι δέν μπορείς να δώσεις διαφορετικό Vmem σε κάθε ζευγάρι.Ερώτηση.Σε τί ταχύτητα δουλεύουν οι μνήμες στο σύστημα σου ?Τι σύστημα έχεις και πώς είναι οι ρυθμίσεις του ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Νοέμβριος 24, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Εχω 8400,asus p5e, 4870 kai τις μνημες που προειπα (2x1g) τις οποιες τις εχω δωσει 2,2 ν (συμφωνα με τον κατασκευαστη) και τις εχω βαλει στα 1066mhz. τα υπολοιπα στο συστημα ειναι ολα default Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Εμπειρικά ... θα σου πώ ότι έχεις 50% πιθανότητες να δουλέψουν και τα 2 ζεύγη με 2,0volt.Κανείς δέν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% ότι θα δουλέψουν απροβλημάτιστα.Πρέπει να κάνεις δοκιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Νοέμβριος 24, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Αν κοιταξω να βρω αλλες που να ειναι στα 2,2 θα παιξουν ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Νοέμβριος 24, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Παρε τις ιδιες και βαλε 2,2 volt. Με παραπανω βολτ δουλευουν, με λιγοτερα δεν δουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Νοέμβριος 24, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2008 Ok man αυτο θα κανω. Σας ευχαριστω!! Τις παραγγελνω και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.