fanisk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 Παιδες επειδη αυριο μπαινει η DSL 512 μας, θελουμε να μοιρασουμε τη συνδεση ωστε να παιρνει κ ο αδελφος μου...Εχω το SMC7804WBRB ADSL BARRICADE g το οποιο ειναι και wifi.Απο εδω κ περα δεν καταλαβαινω...Εχει 4 θυρες LAN τα οποια θελουν κανονικο καλωδιο κ οχι crossed σωστα?????Στη θυρα LAN 1 συνδεω το δικο μου PC...Στη θυρα LAN 2 συνδεω του αδελφου μου με το καλωδιο...σωστα??Σε περιπτωση wifi, τι κανω??Παιρνω μια καρτα pci wifi για το pc του αδελφου μου?????Μετα τη βαζω στο pc...Αλλα στο SMC7804WBRB ADSL BARRICADE g στη θυρα 2 βαζω καποιον adapter??Η το SMC εχει εσωτερικα καποιον δεκτη, κ βρισκει την καρτα??Κατανοητα ολα αυτα ή οχι?Αν δεν καταλαβατε πειτε μου τι νας σας εξηγησω...Κ τελος, ποια pci καρτα wifi να παρω??Εχουν καμια διαφορα?Να παρω την πιο φτηνη?Θελω να μου πειτε αν εχετε χρονο, τι προτεινετε, γιατι, κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Και εδω 2 καρτες απο Multirama...ποια να προτιμησω?Κ αν οχι αυτες, ποια?Pci Level-One 802.11G WNC-0301 40Linksys 802.11G WMP54G 78.93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Φεβρουάριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 προτιμησε Linksys αφου ειναι θυγατρικη της cisco..απο οτι καταλαβα εχει ενσωματομενο το wifi.στις ρυθμισεις 8α χρειαστεις πολυ υπομονη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal προτιμησε Linksys αφου ειναι θυγατρικη της cisco..απο οτι καταλαβα εχει ενσωματομενο το wifi.στις ρυθμισεις 8α χρειαστεις πολυ υπομονη.... Ακομα ενας για Linksys-Cisco....οποτε θα παρω εκεινο...Ναι εχει ενσωματομενο wifi απλα δεν ηξερα αν η καρτα μεσα εχει καποιον receiver που να μπαινει στο SMC ή το SMC ειναι ο δεκτης κ δεν βαζω κατι στη θεση 2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αν δεν την πηρε σημερα η μητερα μου απο Multirama(θα πηγαινε για να παρει κατι πραγματα που ηθελε) καλως, αν οχι θα παω το ΣουΚου εγω να παρω μια Linksys;) Κ ειχα την εντυπωση πως το Multirama ειναι πιο φτηνο στη συγκεκριμενη.. Κ εδω τιμη απο HAC στα 65 η ιδια δεν ειναι????? 14 η διαφορα στη τιμη(δεν ειναι κ πολλα, αλλα δεν τα βρισκεις στο δρομο τα χρηματα...), αλλα το κακο ειναι πως Multirama υπαρχει κ εδω, ενω το HAC ειναι στην Στουρναρη δλδ πολυ κινηση+ταλαιπωρια με το taxi... Θα δουμε Ελπιζω να εχω αποφασισει κ να την εχω μεχρι το ΣουΚου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 17, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Παιδες επισης βρηκα 3COM 3CRDAG675 καπου 20 χονδρικα πιο ακριβη απο τη Linksys(τιμες ανευ φπα αν θυμαμαι καλα).... Αυτη εχει ενα μετρο καλωδιο, με σκοπο τη καλυτερη τοποθετηση της κεραιας για σωστη ληψη... Το δωματιο μου απεχει με του αδερφου μου <10m(2 "χοντροι" τοιχοι αποσταση...το δικο μου, τοιχος, κουζινα, τοιχος, του αδερφου μου). Να παρω την 3COM ή την Linksys? Θα υπαρχει προβλημα αν παρω την Linksys? Η 3COM ειναι πιο ακριβη, εχει περισσοτερα προτοκολλα ασφαλειας μουε ειπαν, κ εχει κ ενα μετρο καλωδιο για τοποθετηση κεραιας οπου υπαρχει καλυτερο σημα... :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Μιας κ δεν ειχα καποια απαντηση σχετικα με 3COM vs Linksys πηγα χθες κ πηρα ενα 10m UTP απο Πλασιο στα 3.30 κ το περασα απο τα παραθυρα(εξω στο μπαλκονι, οχι εσωτερικα του σπιτιου...)Μολις αποφασισω για το wifi pci κ καταληξω σε μια, θα την παρω....αν μπορειτε πειτε μου ποια απο τις 2!ΥΓ:Μπορει καποιος admin/mod να κανει ενα poll στο ιδιο θεμα με 2 επιλογες?-3COM-Linksys Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Φεβρουάριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 LINKSYS απο εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 δεν νομίζω με τόση απόσταση (2 δωμάτια) να έχεις αξιοπρεπές δίκτυο.προσωπική άποψη πάντα. θα προτιμούσα το καλώδιο, είναι πολύ πιο στάνταρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αλλη μία ψήφο στο Linkys άν και προτιμώ τις Zyxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.