Jump to content

SOS WORM

dimisd1442169115

Recommended Posts

Έχω πιάσει worm που σχετίζεται με το φάκελο Webmediaviewer στο ProgramFiles. Όποτε μπαίνω στο web με ζαλίζει με μπαλονάκια στο tray ότι έχω worms και μου ανοίγει σελίδες να αγοράσω antivirus. Είναι στο laptop της υπογραφής με vista premium, avast pro και spybot s&d. Τα έτρεξα βρήκαν μερικά αλλά με την εκκίνηση ξανά τα ίδια. Τί προτείνετε;

το spybot σ'αυτην την περιπτωση αν δεν στα βγαλει σου ζητα επανεκκινηση και πριν φορτωσει ολα τα πραγματα στην επιφανεια κανει scan αργει εκει λιγο αλλα τον αποτελειωνει γιατι ο ιος, worm.. κανει κληση απο ραμ!

Με εκπλήσεις γιατί ενώ έχω την 1.6 έκδοση του spybot εντούτοις δεν βρήκε τπτ και επίσης δεν μου ζήτησε αυτό που είπες. Τες παν του έχω κάτσει τώρα ένα spyware guard και μετά το clean με smitfraudfix σε safe mode δεν έχει κάνει κάτι από χθές.

Θα επανέλθω για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Στον υπολογιστή της δουλειάς μου από σήμερα το πρωϊ ακούω ανά 30" από τα ηχεία κάτι σαν κινέζικο διαφημιστικό χωρίς να έχω καποια εφαρμογή ανοιχτή. Έχει ακούσει κανένας τπτ για τέτοιο ιό.

Παρατήρησα ότι αυτό που συμβαίνει σχετίζεται με τη διαργασία iexplore.exe είναι μια συντόμευση που βρίσκεται στο c:windows/prefetch και παρόλο που το σβήνω αυτό ξαναβγαίνει.

spyware doctor οσο πιο last vrsion γινεται, nod32, pctools antivirus adaware pro.

Μετα απο αυτα τα θωτηκτα..δες αν εχει μεινει τπτ..

και βασικα..οποιοδηποτε εξειδεικευμενο a/v, anti-spyware για registry..

Θα επανέλθω για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Στον υπολογιστή της δουλειάς μου από σήμερα το πρωϊ ακούω ανά 30" από τα ηχεία κάτι σαν κινέζικο διαφημιστικό χωρίς να έχω καποια εφαρμογή ανοιχτή. Έχει ακούσει κανένας τπτ για τέτοιο ιό.
Το έλυσες αυτό το πρόβλημα;

Και σε μενα το ιδιο συνεβη, μολις σημερα, μαλιστα ειχα καιρο να μπω μεσα στο ιντερνετ. Mcafee Enterprise 8.5, Spypot search and destroy 1.6.0 εχω.

Το έλυσες αυτό το πρόβλημα;

Έβαλα avasto pro και μετά από update και scan μου βρήκε τη σάρα και τη μάρα μέσα, έχουν σταματήσει εδώ και 2 μέρες οι κινέζοι. Απλά έχω απενεργοποιήσει το spybot γιατί για κάποιο λόγο δεν γούσταρε το avast και κόλλαγε το σύμπαν.

Εγω παλι εβαλα το ιδιο προγραμμα με σενα, μου κανε τα ιδια κουλα, και τελικα ξαναεβαλα τα ΧΡ απο την αρχη γιατι μου σβυσε 40 dll αρχεια!!!!!

Δεν πρέπει να σβήνεις τους ιούς αλλά να τους μεταφέρεις στο κιβώτιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.