Jump to content

Ξερουμε τπτ για το συγκεκριμενο stepping?

DaLooney

Recommended Posts

Τώρα που χειμωνιάζει, θα κάνει μια χρά την δουλειά του! :hehe: Σωστός φούρνος είναι. Αν δουλέψει με την stock ψύκτρα, θα κάνει σαν ελικόπτερο ο ανεμιστήρας! Για ποιά δουλειά τον θες?

Mια χαρα ειναι ο preshott αλλα το κακο ειναι οτι δεν χειμωνιαζει αλλο εφετος,εχω και εγω εναν για παν ενδεχομενο.:D:D

Αν εχεις μητρικη,μνημες και καρτα γραφικων αλλαξε του τα φωτα.:033: :033:

stealth

Εχουν δικιο KING...Βλεπει κανεις το nickname σου και εχει απαιτησεις απο σενα !!!

Επειδη δεν εχω περισευουμενα parts γι αυτο ρωταω ..αν αξιζει τον κοπο να το κοιταξω:p

Παει καιρος που εβλεπα κατι τετοια cpu να τα σκιζει ο hipro και εγω παιδευομουνα με τον dlt3c...:p Ισως αξιζει τον κοπο να πειραματιστο με intel ... μου αρεσει προς το παρων ειναι πολυ Noob-friendly ... για να clockareis amd πρεπει να κανεις προσευχες πριν...

Εχουν δικιο KING...Βλεπει κανεις το nickname σου και εχει απαιτησεις απο σενα !!!

Επειδη δεν εχω περισευουμενα parts γι αυτο ρωταω ..αν αξιζει τον κοπο να το κοιταξω:p

Παει καιρος που εβλεπα κατι τετοια cpu να τα σκιζει ο hipro και εγω παιδευομουνα με τον dlt3c...:p Ισως αξιζει τον κοπο να πειραματιστο με intel ... μου αρεσει προς το παρων ειναι πολυ Noob-friendly ... για να clockareis amd πρεπει να κανεις προσευχες πριν...

έγω τον 2,8 τον έφτασα στα 3,1 αλλά με μάπα mobo και μνήμες! α και όταν benchara αυγουστο μήνα έφτασα 70c κανονικός φούρνος!

70 Εφτασα και εγω το μεσημερι με το pc της δουλειας...που το διαολεμενο δε καιγεται με τπτ.... ολοι τα εχουν αλλαξει σε ΕΧΧΧΧ ... και εγω εμεινα με το 3.2 Φταιω εγω που το χω στην πενα...

70 Εφτασα και εγω το μεσημερι με το pc της δουλειας...που το διαολεμενο δε καιγεται με τπτ.... ολοι τα εχουν αλλαξει σε ΕΧΧΧΧ ... και εγω εμεινα με το 3.2 Φταιω εγω που το χω στην πενα...

δεν μου λύσατε ακόμα όμως την απορία! τι είναι το stepping? από τι mobo-ram-vga αποτελείτε το σύστημα?

Stepping is a designation used by Intel and AMD to identify how much the design of a microprocessor has advanced from the original design. The stepping is identified by a combination of a letter and a number.

Typically, the first version of a microprocessor comes out with stepping A0. As design improvements occur, later versions are identified by changes in the letter and number. Changes in the number (for example, A3) indicate minor design changes, while changes to both the letter and number are made following more extensive changes (for example, B2). Stepping allows consumers and servicers to identify a microprocessor's version.

Παλια δεν ειχες προλαβει το χαμο του να βρουμε ολοι 1700+dlt3c ? Σαν ΑΜΔακιας που ειμουν ηταν το πιο χαρακτηριστικο τοτε...για ΙΝΤΕΛ δε ξερω τι επαιζε...απλα κατι ψαχνανε ολοι μαλαισια??? τα λεω καλα ενημερωστε με...

Τα αλλα παρτ δεν τα εχω οπως ειπα...αλλα να βρω τπτ προχειρο για δοκιμες...ΑΝ ΑΞιζει τον κοπο

Απλώς να πώ ότι αν τον θέλεις για να δεις την "ομορφιά" του εύκολου o/cing τότε είναι καλός. Εγώ στον δικό μου είχα δώσει 1.6v και από 3.2 τον είχα 3.8 αλλά μερικές φορές έκλεινε επειδή έφτανε 90C. Από κατανάλωση και επιδόσεις όμως είναι τραγικός... Ένας 2140 σε stock συχνότητα (1.6) είναι καλύτερος από έναν P4 στα 3.8 από την εμπειρία μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.