innova1442169133 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2008 Καλημερα εχω 2 σκληρους (1ΤΒ) της Samsung με τα αντιστοιχα κουτια τους (AC Ryan) το προβλημα ειναι οταν τους συνδεω και τους δυο (στις θυρες usb) δεν αναγνωριζονται ταυτοχρονα απο τα XP 32bit και οι δυο αλλα μονο ο ένας. Αν συνδεσω μονο τον εναν τον βλεπει κανονικα αλλα μολις ανοιξω και τον αλλο μου βγαζει μηνυμα οτι τα xp δεν αναγνωριζει. Δοκιμασα σε ολα τα πορτ της μητρικης αλλα το ιδιο. Και οι δυο εχουν φορμαριστει σε NTFS. Εγω απλως θελω να κανω backup τα αρχεια του πρωτου στον δευτερο. Τελος τους εχω δωσει διαφορετικα ονοματα πχ Sam1 και Sam2Backup. Υπαρχει λυση?
Wizard! Νοέμβριος 21, 2008 #2 Νοέμβριος 21, 2008 Μήπως τους έχεις δώσει το ίδιο γράμμα? Δοκίμασε το εξής:Δεξί κλικ στο My Computer > Manage > Disk ManagementΕκεί βλέπεις και τους δύο? Αν ναι, βάλε άλλο γράμμα στον 2οΑν δεν τον βλέπει κι έτσι, βάλε Vista... Όλα αυτά τα προβλήματα, ειδικά με δικτυακούς δίσκους, εξαφανίστηκαν στα Vista...
innova1442169133 Νοέμβριος 21, 2008 Author #3 Νοέμβριος 21, 2008 Μήπως τους έχεις δώσει το ίδιο γράμμα? Δοκίμασε το εξής:Δεξί κλικ στο My Computer > Manage > Disk ManagementΕκεί βλέπεις και τους δύο? Αν ναι, βάλε άλλο γράμμα στον 2οΑν δεν τον βλέπει κι έτσι, βάλε Vista... Όλα αυτά τα προβλήματα, ειδικά με δικτυακούς δίσκους, εξαφανίστηκαν στα Vista...Στο Disk Management δεν βλεπει τον εναν απο τους δυο. Οταν τους εκανα φορματ την πρωτη φορα αυτοματα τα xp τους εδωσε το γραμμα D new volume αλλα τους εχω μετονομασει στη συνεχεια.
Greek Νοέμβριος 21, 2008 #5 Νοέμβριος 21, 2008 Εκτός και αν είναι στα όρια του το USB του υπολογιστή. Πόσες άλλες συσκευές έχεις ταυτόχρονα? Τι τροφοδοτικό? Δοκίμασε να βάλεις τa καλώδιa σε άλλα usb ώστε να μην ανήκουν στο ίδιο ζευγάρι .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.