Jump to content

Επείγον πρόβλημα με σκληρό δίσκο.

Zuelzerbant

Recommended Posts

Σε 2 υπολογιστές, ο ίδιος σκληρός δίσκος, αν κι αναγνωρίζεται, γίνεται κανονικά εγκατάσταση, μετά δε φαίνεται πουθενά, πηγαίνοντας στο "Υπολογιστής μου".

Δοκίμασα όλες τις προτάσεις από το κέντρο υποστήριξης των windows.

Ο ένας υπολ. έχει windows xp professionsl κι ο άλλος vista. Ο σκληρός δίσκος, είναι, WD 1600JS 250GB.

Είναι λίγο επείγον γιατί χρειαζόμαστε τα αρχεία!!!!!!!\

Ευχαριστώ [πολύ!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα, όπως το πολύ καλό File Scavenger, για να ανακτήσεις για την ώρα αυτά που χρειάζεσαι.

Ακριβως.

Παρτα με το file scavenger, και μετα RMA και τελος

Ευχαριστώ πολύ! με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, αλλά δεν είχα πρόσβαση στο νετ, ενώ τα προβλήματα αυξάνονται.

Τώρα δεν ανοίγει ούτε το φλασσάκι! Κάποια στιγμή, μου είχε βγάλει μήνυμα για την εντόπιση trojan, αλλά πίστεψα ότι ήταν ένα αρχειάκι σε perl που είχα φτιάξει και δεν ανησύχησα.

Αυτό που γίνεται, είναι ότι ενώ το εντοπίζει, αν πατήσω πάνω του στην καρτέλα, 'Ο Υπολογιστής μου', κολλάει και βγάζει μήνυμα ότι δεν ανταποκρίνεται!

Και με linux που δοκίμασα, μία φορά με helix, μου το άνοιξα, και πίστεψα ότι δεν υπήρχε θέμα, οπότε και δεν τα έσωσα αλλού, αλλά, ως εκ θαύματος, πλέον δεν ανοίγει ούτε εκεί, ούτε με ubuntu, ούτε με vista.....κάποια στιγμή σε έναν υπολο9γιστή μυ έβγαλε ότι πρέπει να γίνει format στο δίσκο. Να κάνω 'η θα σβηστούν τα αρχεία; Ή αν σβηστούν πάλι με filescavenger, λύνεται το θέμα!

:022:HELPPPPPPPP!!!!:074:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.