glal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Οταν παω να βαλω καποιο αντιικο προγραμμα μου βγαζει το ποιο κατω ERROR.Τι ειναι αυτο παλι?[ονομασια προγραμματος].. has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Δοκιμασε καταρχάς να βάλεις το τελευταίο service pack ανάλογα με το λειτουργικό σου ανεξάρτητα αν το έχεις βάλει ήδη για να διορθώσει τυχόν corruptions σε dll. Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινά την λειτουργία του αντιικου σου ( αν εχεις) μήπως πάιζει κάποιο ρόλο αλλιως θα πρέπει να κάνεις επιδιώρθωση με την επανεγκατάσταση από πάνω με το cd του λειτουργικού.Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα χάσεις τίποτα , απλά επιδιορθώνοντας το διαγράφει τα αρχεία συστήματο του λειτουργικού μόνο και περνάει τα αρχικά οπότε συνήθως τα οποια προβλήματα διορθώνονται.Θα πρέπει φυσικά μετά να ξαναπεράσεις τα updates αλλά είναι ελαχιστο αυτό μπροστα στην επιδιώρθωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glal Νοέμβριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2008 Δυστυχως,παρ'οτι εχω το SP3 εγκατεστημενο,τωρα δεν μπορω με τιποτα να το ξαναβαλω.Μου βγαζει αυτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
glal Νοέμβριος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Τελικα το εκανα μια επαναφορα-παλιοτερη Ιουνιος 2008,μετα απο FORMAT-με το Acronis True Image Home[ειχα κανει Αντιγραφο βεβαια]& ολα φτιαξανε.Ηταν η μονη λυση.Ευχαριστω για την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.