Jump to content

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ DVD-RECORDER

apnea_xaos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,

εδω και πολυ καιρο χρησιμοποιω ενα dvd recorder της nec.

προχτες λοιπον ηθελα να κανω μια εργασια με το nero και ειχα δισκακι dvd-r

βαζω μεσα λοιπον το δισκακι και δεν με αφηνε να το καψω γιατι δεν το διαβαζε και δεν με αφηνε να κανω Burn. μπαινω λοιπον στις πληροφοριες του Nero και στα supported write features βλεπω οτι μπορω να γραψω και σε dvd-r.

ξερει κανιες τι μπορει να φταιει?

οχι τιποτα εχω παρει και συσκευασια των 10 μην πανε χαμενα...!

εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

δειτε φωτογραφια απο τις πληροφοριες του nero

untitled.bmp

Εγω ειχα ενα samsung αντιγραφικο σε vista 32bit.Οταν εβαλα τα 64bit το nero σταματησε να βλεπει το αντιγραφικο.Αλλα μονο το nero.Με το convertx to dvd για παραδειγμα μπορουσα να το δουλεψω.Αυτο οφειλεται σε ενα συνδιασμο που εκαναν vista x64+nero+samsung κ δε μπορουσαν να λειτουργησουν.Μονο το συγκεκριμενο μοντελο της samsung το εκανε αυτο.Κ δεν ηταν κ παλιο.Πριν ενα χρονο το πηρα.Φυσικα εφταιγε η samsung.Οσα Upgrade firmware κ να εκανα η κατασταση δεν αλλαξε.Το πηγα πισω κ μου το αλλαξαν κ πηρα ενα πιο καινουριο μοντελο της samsung κ ενα lite on.Δουλευουν κ τα δυο μια χαρα.Δοκιμασε να κανεις upgrade firmware.Παλιοτερα σου δουλευε το nero?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.