Jump to content

Some Serious Modding

EliasKir

Recommended Posts

Τι δουλεια ειπαμε κανει ο τυπος?:046:

Extreme καταστασεις...

Για να τα κανεις αυτα, χρειαζεσαι cnc, απιστευτα εργαλεια, χωρο, χρονο, χρημα, διαθεσιμο και ανεξαντλητο μερακι γιατι απλα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ασε που το σημαντικοτερο ειναι αυτο που ειπα αρχικα για την δουλεια του.:)

Ρεεεε..

Μην ψαρώνετε.

Νομίζετε ότι είναι δύσκολα αυτα να γίνουν?

Ας μην είχε το προβληματικό χέρι ο Dellman και θα βλέπατε ένα κουτί που θα φέρναμε εμείς στην Athens Digital Week...

Wall-e και βλακείες...:046: :046: :046: :046: :046: :046: :033: :033: :033: :033: :033:

(Εννοείται ότι κάνω πλάκα έτσι!!)

Ρεεεε..

Μην ψαρώνετε.

Νομίζετε ότι είναι δύσκολα αυτα να γίνουν?

Ας μην είχε το προβληματικό χέρι ο Dellman και θα βλέπατε ένα κουτί που θα φέρναμε εμείς στην Athens Digital Week...

Wall-e και βλακείες...:046: :046: :046: :046: :046: :046: :033: :033: :033: :033: :033:

(Εννοείται ότι κάνω πλάκα έτσι!!)

Ολο λογια ειστε ρε.:p

Να σας δω του χρονου...:098:

η προσοχή στην λεπτομέρεια που εχει δώσει ο τύπος σε αφήνει άφωνο..:118:

Ολο λογια ειστε ρε.:p

Να σας δω του χρονου...:098:

Τώρα που πήραν όλοι μια μικρή γεύση (άλλοι πήραν πολύ μεγάλη γεύση :033: ) θα έχουμε θάματα και πράματα του χρόνου :046:

Τι δουλεια ειπαμε κανει ο τυπος?:046:

Extreme καταστασεις...

Για να τα κανεις αυτα, χρειαζεσαι cnc, απιστευτα εργαλεια, χωρο, χρονο, χρημα, διαθεσιμο και ανεξαντλητο μερακι γιατι απλα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ασε που το σημαντικοτερο ειναι αυτο που ειπα αρχικα για την δουλεια του.:)

Τα διαθέτω όλα τα παραπάνο εκτος απο το χρήμα το τρομερό που αναφέρεις γιατι δεν βρίσκω λόγο...Για ποιο λόγο θες τόσα χρήματα???Ποιο το κόστος???Εγω μολις ηρεμήσουμε λίγο απο την δουλεία και τελειώσουμε την εκθεση που έχουμε επειδη ΛΟΓΙΚΑ θα εχω πάρει το αναθεματησμένο pc σκοπευω να αξιοποιήσω αυτά που έχω και να δημιουργήσω κάτι ανάλογο(θέλω βασικά να κάνω τελειως custom w/c system....Δεν ξέρω βέβαια τεχνικά ζητήματα πχ πως θα λειτουργήσουν στο Pc αλλα η κατασκευη δεν μου είναι δύσκολη...Αρκεί να βρώ (ειτε και κάποιος απο εσας να μου δώσει βασικές πληροφορίε για το πως πρέπει να είναι πχ το block η οτιδήποτε τέτοιο)

PS:Δεν κατάβα ακριβως τι τρομερό έκανε ο τύπος αυτός γιατι απο τις pics ισως δεν κατάλαβα...Αμα μπορεί κάποιος απο εσας να μου πεί τι ακριβως εκανε θα το εκτιμούσα γιατι λογικα δεν κατάλαβα σωστα για το πέρνω τόσο στο πόδι...Και τη δουλεία κάνει γιατι δεν εβγαλα άκρη??!!!

Μη με παρεξηγησεις, αλλα εχεις CNC?

Κι αν εχεις, ξερεις να το δουλευεις?

Ναι εχώ ενα γερμανικό...( ο πατερας μου βασικά....)

Κοιτα να δείς...3D δεν εχω κάνει ποτε αλλα τώρα θα πάρω κάτι tutorials στα ελληνικα απο φίλο που κάνει εισαγωγη μολις βρω χρόνο θα μου δείξει και αυτος...Αλλα 2D καλούπια έχω κάνει και ακόμα τα δουλεύουμε στην δουλειά...

Ωραια.

Περιμενουμε στην πορεια να δουμε τα πρωτα σου δειγματα.;)

Και εγώ αυτό περιμένω...Απλά χρόνο δεν έχω προς το παρον γιατι τρέχω κάπως...Αυτό πού είναι το "ονειρό" μου είναι να κάνω ενα w/c block/case για HDD(το οποίο είναι πολύ απλο)...Και το καλό είναι οτι αμα κάνω τον σχεδιασμό μετα δεν μου είναι τίποτα....Εχεις το αρχείο και οποτε θες πάς κα ιτο τρυπάς...

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.