suboy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2005 Mobo: albatron 865PE pro IICpu : P4 @ 3.0 E0Υπάρχει τώρα το πρόβλημα ότι, αν μπω στο bios και βγω χωρίς να υποθηκεύσω τις ρυθμίσεις βγαίνει κανονικά. Ενώ αν αλλάξω κάτι και πάω να βγω αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις, την ώρα που παταω enter ,στην ερώτηση, κολλάει. Τότε παταω ctrl+alt+del κάνει reset έχοντας υποθηκεύσει όμως τις ρυθμίσεις και ξεκινάει κανονικά. Σκέφτηκα να κάνω update στο bios. Υπάρχει καινούρια έκδοση (έχω την 1,10 και η καινούρια είναι η 1,11) και υποστηρίζει το Ε0 αλλά είναι beta. Τώρα τι κάνω? Να κάνω update? :...: http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/bios.asp?pro_id=51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Φεβρουάριος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 καμιά βοήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Κάνε Update.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Απο την στιγμη που δεν δουλευει σωστα το ηδη υπαρχον bios εγω θα εκανα update....Καταβασε το και κανε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το update. To οτι ειναι beta δεν λεει και τιποτα. Εγω παντα ημουν υπερ των beta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Συμφωνω και εγω για update.Μεγαλη προσοχη ομως γιατι υπαρχει πιθανοτητα να καταστρεψεις την motherboard.Δες κανα σχετικο site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Πατριωτη μην φοβιζεις αδικα το παλικαρι (Σιδαρι speaking...Rootx αυξανομαστε σιγα σιγα στο φορουμ ).......Αν κατεβασει το σωστο bios και ακολουθησει την διαδικασια που αναφερουν στο site της μητρικης δεν θα παθει απολυτως τιποτα. Εκτος και αν η διαβολεμενη ΔΕΗ του κοψει το ρευμα την ωρα του φλασαρισματος ...μακρυα απο μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Τωρα που το ξανασκεφτομαι κανε πρωτα ενα flash στο bios δηλαδη μετακινησε το jumperakiτης μητρικης στην αλλη θεση και ξαναβαλε το στην ιδια.Εννοειται με κλειστο το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Τωρα που το ξανασκεφτομαι κανε πρωτα ενα flash στο bios δηλαδη μετακινησε το jumperakiτης μητρικης στην αλλη θεση και ξαναβαλε το στην ιδια.Εννοειται με κλειστο το pc. Aυτό δεν είναι flash αλλά clear cmos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Σωστος ο παιχτης αλλα μετα απο 4 ωρες σχεδιο στο autocad εχω λαλησει.Anyway ισως βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Πρεπει να το εγκαταστησεις σωστα γιατι αν αποτυχεις.......................................................Ξεχνα το καλυτερα.....:bye: :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Φεβρουάριος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Δες αν έχει κανενα προγραμματάκι η albatron που υποστηρίζει update BIOS μέσω windows. Έτσι το έκανα στην MSI. Θα φτιάξεις και ένα rescue disk πρώτα και μη βοβάσαι τίποτα. Όρμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Φεβρουάριος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 δηλαδη το μονο προβλημα με το update σε msi με το live update ειναι σε περιπτωση διακοπης..με ups και dsl ειμαι μια χαρα γιατι δεν κανω update bios για το φοβο των ιουδαιων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Διάβασε το manual της μητρικής σου και κάνε flash το BIOS σε DOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Δεν είναι πάντα το BIOS Που μπορεί να σου δημιουργεί το πρόβλημα...Μήπως έχεις ασύρματο πληκτρολόγιο και δεν έχεις ενεργοποιημένα από επιλογή στο BIOS τα USB Devices; Οι Albatron έχουν τέτοια επιλογή...Πάντως για να flashάριες καινούριο BIOS, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά, μάθε πρώτα πως ακριβώς το κάνεις και μετά κάνε οτιδήποτε...Καλό θα ήταν την ώρα που flashάρεις να παίρνεις ρεύμα από UPS ωστε ακόμα και αν γίνει διακοπή να μην σταματήσει η διαδικασία (μου έχει τύχει και γι'αυτό το λέω)Επίσης καλό θα ήταν να προτιμήσεις ενσύρματο πληκτρολόγιο μιας και σε πολλές περιπτώσεις έχω ακούσει αφού παιρνάει το καινούριο BIOS να μην τους αναγνωρίζει το πληκτρολόγιο και να μην μπορούν να πατήσουν Enter για να ολοκληρωθεί η διαδικασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Φεβρουάριος 19, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Έγινε το update και όλα μια χαρά. Εντάξει δεν είναι και το πρώτο update αλλά ρώτησα γιατί ήταν σε beta ver το bios και δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο.Και το καλύτερο!!! Μετά από μια μέρα έμεινα από PSU. Ναι ένα TAGAN 480W. φτού!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 beta ή όχι το ίδιο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.