parginos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2008 καλημερα φιλαρακια,ολα δουλευουν μια χαρα, απλα θελω να προσθεσω μνημη, στο συστημα της υπογραφης μου, ομως εχω ενα προβλημα, ο υπολογιστης μου αρνειται να δουλεψει με οποια αλλη μνημη προσπαθω να φορεσω. εχω δοκιμασει 3 ζευγαρια μνημες οι οποιες λειτουργουν κανονικα δοκιμασμενες σε αλλο μηχανημα, τιποτα δεν ανοιγει... μολις βαζω παλι τις παλιες πανω ανοιγει μια χαρα. δοκιμασα ολους τους συνδιασμους, μια παλια μια καινουρια τιποτα,2 καινουριες αρνειται να ανοιξει, 2 παλιες μια καινουρια μπα, 2 και 2 τιποτα. μια παλια μονη της ολα οκ.δεν ξερω τι μπορει να φταιει γιατι δουλευει μονο με τις παλιες μνημες.οποιος εχει καποια ιδεα ας βοηθησειευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 Καλημερα,Ισως δεν ταιριαζουν τα timings και το ρευμα για να μπορουν να δουλεψουν μαζι,μονες τους δουλευουν οι καινουργιες μνημες?Tι μνημες ειχες και ποιες ειναι οι καινουργιες?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
parginos Νοέμβριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 αν και το εξηγω στο πρωτο ποστ. δεν δουλευουν ουτε μονες τους οι καινουριες.οι παλιες ειναι αυτεςCORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL5 DUAL CHANNEL KITεχω ενα σετ απο αυτεςOCZ OCZ2VU6672G DDR2 2GB PC2-5400 VISTA UPGRADEενα σετ απο αυτεςGEIL GX22GB6400DC DDR2 PC2-6400 800MHZ CL5 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL KITκαι ακομα ενα σετ που δεν βρισκω τωρακανενα δεν δουλευει εστω και μονο τουδουλευει μονο το παλιο σετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2008 Λυπαμαι δεν βγαζω ακρη...οι CORSAIR και οι GEIL δουλευουν με τα ιδια σχεδον timings και 1.8v θα επρεπε να ταιριαζουν...ακομη και αν υποθεσουμε οτι τo chipset εχει προβλημα με 4GB δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι GEIL δεν παιζουν μονες τους. Φανταζομαι οτι εχεις γυρισει το συστημα σε defaults...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.