Jump to content

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

parginos

Recommended Posts

καλημερα φιλαρακια,

ολα δουλευουν μια χαρα, απλα θελω να προσθεσω μνημη, στο συστημα της υπογραφης μου, ομως εχω ενα προβλημα, ο υπολογιστης μου αρνειται να δουλεψει με οποια αλλη μνημη προσπαθω να φορεσω. εχω δοκιμασει 3 ζευγαρια μνημες οι οποιες λειτουργουν κανονικα δοκιμασμενες σε αλλο μηχανημα, τιποτα δεν ανοιγει... μολις βαζω παλι τις παλιες πανω ανοιγει μια χαρα. δοκιμασα ολους τους συνδιασμους, μια παλια μια καινουρια τιποτα,2 καινουριες αρνειται να ανοιξει, 2 παλιες μια καινουρια μπα, 2 και 2 τιποτα. μια παλια μονη της ολα οκ.

δεν ξερω τι μπορει να φταιει γιατι δουλευει μονο με τις παλιες μνημες.

οποιος εχει καποια ιδεα ας βοηθησει

ευχαριστω

Καλημερα,

Ισως δεν ταιριαζουν τα timings και το ρευμα για να μπορουν να δουλεψουν μαζι,μονες τους δουλευουν οι καινουργιες μνημες?

Tι μνημες ειχες και ποιες ειναι οι καινουργιες?

stealth

αν και το εξηγω στο πρωτο ποστ. δεν δουλευουν ουτε μονες τους οι καινουριες.

οι παλιες ειναι αυτες

CORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL5 DUAL CHANNEL KIT

εχω ενα σετ απο αυτες

OCZ OCZ2VU6672G DDR2 2GB PC2-5400 VISTA UPGRADE

ενα σετ απο αυτες

GEIL GX22GB6400DC DDR2 PC2-6400 800MHZ CL5 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL KIT

και ακομα ενα σετ που δεν βρισκω τωρα

κανενα δεν δουλευει εστω και μονο του

δουλευει μονο το παλιο σετ

Λυπαμαι δεν βγαζω ακρη...οι CORSAIR και οι GEIL δουλευουν με τα ιδια σχεδον timings και 1.8v θα επρεπε να ταιριαζουν...ακομη και αν υποθεσουμε οτι τo chipset εχει προβλημα με 4GB δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι GEIL δεν παιζουν μονες τους.

Φανταζομαι οτι εχεις γυρισει το συστημα σε defaults...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.