Jump to content

για πειτε μια γνωμη....

plou

Recommended Posts

γεια σας παιδες λοιπον εχω τωρα μια ψυκτρα της thermaltake big typhoon κ επειδη με εχει λιωσει στο βαλε-βγαλε θελω να την πουλησω και να παρω μια αλλη. ετσι παρηγγειλα σημερα την 9500 της zalman led μπας κ δω διαφορα . εχω τον 8400 της ιντελ. καλα εκανα???? την εχει κανεις????

κοιτα η ψυκτρα ηταν παγακι αλλα δεν αντεχα την δυσκολια στο βαλε-βγαλε... κ ηθελα κατι ελαφρυ οχι βαρυ. δεν κανω overclock (ακομη). σκεψου οτι τωρα εχω την μαμησια κ εχω 30-35 βαθμουσ κελσιου.

Με το intel κούμπομα έχει βίδες και για αυτό είναι δύσκολο. Στο ΑΜ2 έχει το λεβιεδακι που βγαίνει πανέυκολα.

Όπως τα περιγράφεις είναι όντως ζόρι.

αν επιτρέπεις τι κάνεις που σε αναγκάζει να την μετακινέις συνεχώς?

Όσον αφορά την zalman επειδή την είχα αν δεν κάνεις ιδιαίτερο OC ειναι καλή και αθόρυβη. αλλά δέν συγκρίνεται με την ΒIGtyphoon.

Για να πάρεις κουτί που να την χωράει πραγματικά άνετα πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον πάνω απο 100 ευρώ

απο το βαρος η καποια βλακεια μου χαλασαν οι αισθητηρες της μητρικης ετσι αναγκαστηκα να παρω ενα μηχανημα που βαζεις ενα αισθητηρα μεσα στον επεξεργαστη γιατι οτι κ να εβαζα μου εβγαζε 60 βαθμους οτι δουλευει. ενω οταν εβαλα το μηχανημα της nzxt μου ελεγε 32 επισης ειχε λιγισει η μητρικη. οσο γιατι την βγαζω που ρωτησες την εβγαζα για να δοκιμασω αν με αλλες παστες ειχα διαφορα στη θερμοκρασια. τεσπα μην φανταζεστε οτι το θελω για κατι τρομερο η για το απιστευτο πσ . αλλα ειναι τεραστια ρε γμτ. θελω κατι λογικο κ αθορυβο, οχι υπερβολικο.τελος δεν θελω να αλλαξω κουτι γιατι απλα μου αρεσει πολυ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.