Jump to content

logiteck 2.1 z 2300

psycho_z125

Recommended Posts

Για τα συγκεκριμενα, η φθηνοτερη τιμη στην αγορα ειναι στα e-shop.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

Απ' οσο ξερω ειναι πολυ καλα. Ειναι 200 watts συνολικα κ εχουν καλη ποιοτητα ηχου. Για 2.1 ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν. Αν ενδιαφερεσαι βεβαια να δωσεις κ μια εκατοσταρα ευρω παραπανω θα μπορουσες να παρεις τα Logitech Ζ 5500 Digital που ειναι 5.1 κ εχουν συνολικη ισχυ 505 watts!! Ωμη δυναμη! Tα βρηκα μονο στα multirama (στα e-shop εχουν εξαντληθει).

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0006371&catid=060800

Διαλεγεις κ παιρνεις αναλογα με το ποσα θες να ξοδεψεις. Ελπιζω να βοηθησα... :)

Παιδια εγω εχω τα z5500.Απλα δε παιζονται.Τελεια ποιοτητα ηχου.Τωρα για τα z2300 η αποψη μου ειναι η ιδια.Φανταζομαι θα εχουν τελεια ποιοτητα επισης αφου εχουν κ πιστοποιηση THX.Ετσι κ αλλιως οταν μιλαμε για logitech απλα δεν υπαρχει αλλο ονομα.

Παιδια εγω εχω τα z5500.Απλα δε παιζονται.Τελεια ποιοτητα ηχου.Τωρα για τα z2300 η αποψη μου ειναι η ιδια.Φανταζομαι θα εχουν τελεια ποιοτητα επισης αφου εχουν κ πιστοποιηση THX.Ετσι κ αλλιως οταν μιλαμε για logitech απλα δεν υπαρχει αλλο ονομα.

Χαίρομαι και συμφωνώ πως τα z2300/z5500 είναι πάρα πολύ καλά/ποιοτικά ηχεία, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε και όλα..

αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε και όλα..

Γιατι? Τι παραπονα εχεις απο τη logitech? Ειναι απο τους top κατασκευαστες. Οσον αφορα τα z5500 δεν υπαρχουν λογια να τα περιγραψει κανεις. Το λεω αυτο επειδη τα εχω ακουσει κ επαθα. Ειναι 505 watts κ η ποιοτητα του ηχου ειναι απιστευτη ακομα κ οταν η ενταση ειναι πολυ ψηλα.

Απλά θέλω να πω πως το ότι ακούγονται καλά/δυνατά δε μπορεί να τα συγκρίνει με επαγγελματικά ηχεία.

Ετσι κ αλλιως οταν μιλαμε για logitech απλα δεν υπαρχει αλλο ονομα.

Δε μπορεί κάποιος -ειδικά στον ήχο- να πει πως μία εταιρία απλώς αφήνει σκόνη της άλλες, και μάλιστα μία mainstream εταιρία.

Δε μπορεί κάποιος -ειδικά στον ήχο- να πει πως μία εταιρία απλώς αφήνει σκόνη της άλλες, και μάλιστα μία mainstream εταιρία.

Καλα, ασε, μην πω οτι μετανιωσα που εδωσα 900 ευρα για καλα ηχεια, με τα Ζ5500 μια χαρα ημουν..

Μάλλον κανένας δεν έχει ακούσει Mako Razer.

Logitech, Creative κτλ κυκλοφορούν προιόντα ευρείας κατανάλωσης. Μην περιμένετε να ακούσετε ποιοτικό ήχο. Φυσικά η πλειονότητα των χρηστών δεν μπορεί να καταλάβει διαφορές (ιδιαίτερα αν το βασικό κριτήριο είναι τα watt και το αν κουνιέται το πάτωμα όταν τα μπάσα είναι στο τέρμα), αλλά αν κάποιος θέλει να ευχαριστηθεί την αγορά του θα του έλεγα να αγοράσει αυτό που έχει ακούσει ο ίδιος ζωντανά.

Καταρχας μιας κ ειμαι κατοχος των Z-5500 θα ηθελα να διευκρηνησω καποια πραγματα.Σε καμια περιπτωση δε μπορουν να συγκριθουν με ενα συστημα πολυκαναλου ενισχυτη με ηχεια.Οσο κανουν τα Ζ5500 κανει ενας μετριος ενισχυτης αλλωστε.Αλλα για τα λεφτα τους ειναι τελεια αγορα.Ο ηχος τους ειναι κρυσταλλο.Ακομα κ στο peak τους χανουν ελαχιστα σε ποιοτητα.Για ενα σπιτι ο ηχος των Ζ-5500 οχι μονο ειναι υπεραρκετος αλλα θα ελεγα οτι ειναι κ υπερβολη.Τα δικα μου τα εχει ακουσει επαγγελματιας (που βαζει ηχεια σε συναυλιες) κ εχει παθει πλακα.Κ γενικα οποιος τα εχει ακουσει.Η Logitech για μενα ειναι κορυφαια εταιρεια.

Κανείς δεν ειπε η μπορεί να πει οτι τα Ζ5500 δεν ειναι καλα. Αλλα εκφράσεις του τυπου ειναι τα καλυτερα η ειναι top κτλ ειναι κατι παραπάνω απο φιλόδοξες.

Οταν καποιος λεει το ""ΚΑΛΥΤΕΡΟ"" στον ηχο πρεπει εκτος απο πολυ πωρομενος και ψαγμενος, να ειναι ετοιμος ψυχολογικα να αντιμετωπιζει μηχανηματα με κοστος 4 ψηφια και 5 ψηφια νουμερα..

Πχ στα pc αυτη εδω η προταση http://fergusonhill.co.uk/product_details.php?id=7 ειναι μια πολυ ποιοτικη και δυνατη λυση. οπου μπροστα τους τα Ζ5500 ειναι για κλαματα. Παρολο που κοστιζουν 700 ευρω και ειναι μονο 2,1 δεν θα τολμησω να πω οτι ειναι τα καλυτερα. Γιατι υπαρχουν και αλλα πολλαπλασιας αξιας ανωτερα.

Για αυτο λοιπον ας μην ενθουζιαζομαστε τοοοσο πολυ με ενα consumer προιον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.