rockerman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2008 Το μηχανάκι μου(δύο χρονών) κοντεύει να γίνει πιο αργό και απο μυρμίγγι.Σαν νέο μέλος θα ήθελα τη βοήθεια όλων όσων είναι σχετικοί με το φορμάτ.Αν κάποιοι είναι σίγουροι και έχουν σημειώσει κάποια εγγυημένη διαδικασία και δεν διεκδικούν πνευματικά.... δικαιώματα ας ανασκουμπωθούν.Σας λέω επίσης ότι προτίθεμαι να προσπαθήσω μόνος μου(κάποτε επι τέλους έπρεπε να γίνει κι'αυτό) και ακόμα ότι αυτό θα γίνει για πρώτη φορά, ενώ δεν είμαι και τόσο πολύ σχετικός ακόμα.Ως εκ τούτου, αν και τη διαδικασία δεν την φαντάζομαι βουνό, εν τούτοις πρέπει να είναι άκρως κατατοπιστική, αναλυτική και προφανώς βήμα βήμα. Για κάτι που μπορεί να βοηθήσει δραστικά, ας γραφούν παραπάνω συμβουλές.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
MadCatMk21442169156 Νοέμβριος 11, 2008 #2 Νοέμβριος 11, 2008 http://www.google.com/search?rlz=1C1GGLS_en-USGR299&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=πώς+να+κάνω+formatΑπορίες αν έχεις εδώ είμαστε.
ptolemeos Νοέμβριος 11, 2008 #3 Νοέμβριος 11, 2008 Α! Κ για να μην ξεχνιομαστε... Καλως ηρθες στην ομαδα!
lunatic89 Νοέμβριος 12, 2008 #4 Νοέμβριος 12, 2008 Ο ptolemeos οπως παντα φιλοξενος..χαχα πλακα κανω.Λοιπον οπως ειπε κ ο madcat με καποιον οδηγο απο το google εισαι καλυμμενος.Αλλωστε οπως θα δεις ειναι κατι αρκετα ευκολο κ απλο.Κ τωρα που το εμαθες μην το ξαναφησεις 2 χρονια ετσι.Κριμα ειναι.Μια φορα το χρονο (για να μην πω 2) ειναι καλο να κανουμε φορματ.Επισης ενα πολυ καλο προγραμμα που θα σε βοηθησει να κρατησεις το συστημα σου σε φορμα ειναι το Tune Up utilities 2008.Δοκιμασε το οπωσδηποτε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.