Jump to content

φορμάτ και επανεγκατάσταση των ΧΡ

rockerman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το μηχανάκι μου(δύο χρονών) κοντεύει να γίνει πιο αργό και απο μυρμίγγι.

Σαν νέο μέλος θα ήθελα τη βοήθεια όλων όσων είναι σχετικοί με το φορμάτ.

Αν κάποιοι είναι σίγουροι και έχουν σημειώσει κάποια εγγυημένη διαδικασία και δεν διεκδικούν πνευματικά.... δικαιώματα ας ανασκουμπωθούν.

Σας λέω επίσης ότι προτίθεμαι να προσπαθήσω μόνος μου(κάποτε επι τέλους έπρεπε να γίνει κι'αυτό) και ακόμα ότι αυτό θα γίνει για πρώτη φορά, ενώ δεν είμαι και τόσο πολύ σχετικός ακόμα.

Ως εκ τούτου, αν και τη διαδικασία δεν την φαντάζομαι βουνό, εν τούτοις πρέπει να είναι άκρως κατατοπιστική, αναλυτική και προφανώς βήμα βήμα. Για κάτι που μπορεί να βοηθήσει δραστικά, ας γραφούν παραπάνω συμβουλές.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο ptolemeos οπως παντα φιλοξενος..χαχα πλακα κανω.Λοιπον οπως ειπε κ ο madcat με καποιον οδηγο απο το google εισαι καλυμμενος.Αλλωστε οπως θα δεις ειναι κατι αρκετα ευκολο κ απλο.Κ τωρα που το εμαθες μην το ξαναφησεις 2 χρονια ετσι.Κριμα ειναι.Μια φορα το χρονο (για να μην πω 2) ειναι καλο να κανουμε φορματ.Επισης ενα πολυ καλο προγραμμα που θα σε βοηθησει να κρατησεις το συστημα σου σε φορμα ειναι το Tune Up utilities 2008.Δοκιμασε το οπωσδηποτε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.