Jump to content

new watercooling

mozilla69

Recommended Posts

Εγώ πάντως σε θα σε αποτρέψω. Αρχικά το σκεφτόμουν πολύ, αλλά όταν το αποφάσισα, έκανα καλά και δεν αλλάζω γνώμη.

Προσωπικά ξεκίνησα από μιά έτοιμη λύση, για να μη μπω στα βαθιά κατευθείαν. Μην περιμένεις πολλά από απόδοση, αλλά θα τη στήσεις εύκολα.

Η άλλη λύση είναι να πας στα Multirama X-Treme και να στη βάλουν αυτοί, θα κοστίσει όμως ~100€.

Το μόνο μειονέκτημα είναι η συντήρηση, 1-2 φορές το χρόνο καθάρισμα κι αλλαγή νερού αν και προσωπικά επειδή θα αλλάξω πιό συχνά σύστημα, το κάνω κι ας μη χρειάζεται. Αξίζει όμως για την απόδοση και την ησυχία.

Για μια υδροψυξη που να ψυχει cpu και vga (hd4870) παω σε costum ή υπαρχει καμια ετοιμη λυση?

Mozilla69 αρχικά καλωσόρισες!

Το θέμα σου το θέτεις πολύ γενικά! Έτσι η μόνη απάντηση που μπορεί να λάβεις είναι ή custom ή έτοιμη! Το κόστος για να πάρεις ή να φτιάξεις υδρόψυξη ειναι αρκετό ,αν θέλεις λοιπόν σοβαρή απάντηση καλύτερα να μας πείς μερικά πράγματα!!

Τι μηχάνημα έχεις? (Εκτός απο την VGA)

Ασχολείσαι με overclocking?

Για ποιό λόγο σκέφτεσαι την υδρόψυξη!

Αυτά θα βοηθήσουν και εσένα να πάρεις μια ολοκληρωμένη απάντηση αλλά και στους άλλους να σου την δώσουν!:001:

Η άλλη λύση είναι να πας στα Multirama X-Treme και να στη βάλουν αυτοί, θα κοστίσει όμως ~100€.

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις!:001: Είναι πολύ λίγα τα χρήματα που αναφέρεσε!

Μόνο 100€ για cpu block,gpu block,tank,radiator,fans,tubing,αντλία και τοποθέτηση απο τα multirama??

Πραγματικα δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να βαλεις υδροψυξη αν δεν εχεις σκοπο να υπερχρονισεις.Αλλα ακομα κ να υπερχρονισεις λιγο, εισαι μια χαρα κ με αερα.Απο εκει κ περα αν θες οπωσδηποτε να βαλεις υδροψυξη να εχεις στο μυαλο σου οτι μια ετοιμη επωνυμη λυση θα ειναι σιγουρα καλη.Μια εταιρεια κανει ολοκληρη μελετη για να φτιαξει μια υδροψυξη.Μια custom δουλεια εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι κατι 100% για το pc σου αλλα θα πρεπει να προσεξεις ποιος θα την εχει φτιαξει.Δεν ειναι παιχνιδι το να φτιαξεις μια καλη υδροψυξη.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!

Το συστημα μου ειναι το εξης

cpu:Intel Core Duo e8500 3.16ghz

vga:GAINWARD 9580 HD4870 GOLDEN SAMPLE 512MB

Psu:THERMALTAKE W0106 TOUGHPOWER CABLE MANAGEMENT 700W

Mobo:Asus P5Q Deluxe

Case:δικο μου modding παλιο και το εκανα καινουργιο

Ram:G.SKILL 1066mhz 2x2gb

Hard Disko: 1x500gb baracuda + 1x120gb wd

Τον υπολογιστη τον πηρα πριν τρεις μερες εχω προβλημα με τον θορυβο της καρτας γραφικων(εδω εχω να προσθεσω πως τι συστημα ψυξης της ειναι απαραδεκτο για 240€ να εχει μια σιδερενια ψυχτρα με εναν ανεμιστιρα αθορυβο μεγαλο και εναν μικρο που περνει πολλες στροφες και ακουγεται ο θορυβος και στο αλλο δωματιο :p) και εκτος απο αυτου θελω να κανω και ενα υπερχρονισμο αλλα τωρα να μην εχω κανει υπερχρονισμο και να ακουω ενα βουητο δεν μου αρεσει. Υπαρχουν 2 λυσεις 1 για υδροψυξη μεχρι 200 ευρω περιπου και 1 για αλλαγη της ψυχτρας+ανεμιστηρες δηλαδη να βρω ενα αλλο συστημα αεροψυξης τησ vga.Αλλα φοβαμε να μην δωσω τζαμπα λεφτα και να παρω ενα αλλο συστημα αεροψυξης και να εχω τα ιδια αποτελεσματα.

δεν εχεις και πολυ αδικο καλη φαση ειναι το κουτι αυτο

πως και μου ειχε ξεφυγει και δεν το χα δει μπραβο στην thermaltake

αλλα και παλι εγω θελω

Block vga hd4870 80 eurw apo plaisio

Block cpu 60 eurw apo e-shop

Block ram 12 eurw apo e-shop x2

Αντλια 47 eurw apo e-shop

Ψυγειο 45 eurw apo e-shop

Υγρο 13 eurw

Swlinakia,sfiktirakia 15 eurw

βγαινει γυρω στα 280 ευρω

Υ.Γ βαριεμαι να βαλω λινκς

Χμμ, πολύ καλή η ιδέα της thermaltake! να βάζει το ψυγείο μπροστά στο Case. Δεν ξέρω αν θα με βολέψει αυτό σε Rack κουτί που θέλω γιατί είναι πολύ μικρό το 4U για τέτοιο σύστημα :/

Η RAM δεν χρειάζεται καν υδρόψυξη, ένας Noctua ανεμιστήρας κάνει άριστα την δουλειά του.

• 9 months later...

τελικα περασε ενας χρονος και υδροψυξη δεν εβαλα...το ειχα υπερχρονισει στα 4.2 με αερακι και επιασε 70 βαθμους σε full load..αλλα τλκα σκευτομαι για υδροψυξη εξωτερικη(αλλο που εγω θα την βαλω μεσα απο το κουτι που θα φτιαξω)...θελω ενα block vga 4870,block cpu,ψυξη στον sata,αντλια,3πλο ψυγειο ρεζερβουαρ,..και οτι αλλο ειναι αλλα δεν ξερω τι αλλο θελω και ποια ειναι τα καλα...μικρο σωλινακι χοντρο σωλινακι...χρωμα χωρις...μαρκες καλες κακες...δεν ξερω τπτ...ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν εχω ασχοληθει ακομη...μια περιπου στα 250€+- μια χαρα θα ηταν..τωρα απο e-shop να ειναι δεν ξερω δεν εχει πολλα ακομη...απο multidrama ή απο πλαισιο....δεν εχω προβλημα να παρω και απο τα 3...αρκει να αξιζει...ευχαριστω για το χρονο σας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.