Jump to content

9950 BE overclock (?)

Tablet

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους είναι η πρώτη φορά που προσπάθησα να ανεβάσω αυτό τον επεξεργαστή και το maximum που μπορώ να πάρω με αερόψυξη είναι 3.2GHz(fsb=200/multi x16/vcore 1.47/HTTL και NB στα 200 x10) και αυτό όχι stable.Στα 3.2 η IDLΕ θερμοκρασία είναι στους 54 και με stab test ανεβαίνει στους 60+.Χρησιμοποιώ την duorb της thermaltake για ψύξη cpu και γενικότερα παίζει μια πολύ καλή ροή αέρα στο κουτί μου και με αρκετούς fans.Ή ερώτηση μου είναι πόσο έχετε ανεβάσει το συγκεκριμένο cpu με αερόψυξη ποιες οι θερμοκρασίες σας και ποια τα settings (κάπως αναλυτικά αν γίνεται). motherboard έχω την asus M3A32-MVP DELUXE και μνήμες τις GEIL BLACK DRAGON στα 800.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Πολυ καλο το thread που μου παρεθεσες απλα θελω κατι πιο συγκεκριμενο οσο αφορα τα settings.Thanks!

Πολυ καλο το thread που μου παρεθεσες απλα θελω κατι πιο συγκεκριμενο οσο αφορα τα settings.Thanks!

Και πάλι, ό,τι χρειάζεσαι μπορεί να συζητηθεί εκεί.Μην ανοίγουμε ξεχωριστά topics για το ίδιο πράγμα..

Εφόσον σε ενδιαφέρει όντως να πάρεις απάντηση..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.