Jump to content

Λύσεις για αθόρυβη ψύξη σε 4670?

tristeno1416003162

Recommended Posts

Προτάσεις από όσους ξέρουν ή έχουν δοκιμάσει κάτι. Απαραίτητα παθητική γιατί προορίζεται για πολύ ήσυχο fanless σύστημα (δίσκοι ssd, piso psu - καταλαβαίνετε για τι επίπεδο ησυχίας μιλάμε).

Εχω μια Accelero S1 Rev. 2 σε μια Χ1800ΧΤ.Αν εχει 4 βιδες στιρηξης λογικα θα κανει και για την δικια σου.Οτι και να βαλεις θα ψηνεται η καρτα

Υποψιν η 1800ΧΤ την παλευει αλλα ψηνεται passive.Στο δικο μου μηχανημα την φυσαει και ενας 12αρης στο πλαι με το συγκεκριμενο συστημα ψυξης οποτε εχει 40 idle και δεν εχω θεματα θερμοκρασιας

Νίκο σχετικά με την 4670 που ζαχαρώνω αρκετό καιρό αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα νομίζω ότι τα 60-70 watt που ζητάει σε load, χωρίς ανεμιστήρα μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν , αν το σύστημα το θες για htpc τότε η σειρά 3450 είναι μονόδρομος και παίζει και full hd υλικό και επιπλέον είναι από μαμά funless με μόνο μείον ότι από το hdmi περνάνε μόνο 5.1 ήχο ακα hdmi 1,1 και όχι 1,3 που είναι οι σειρές 4ΧΧΧ και 7.1 αν δεν κάνω λάθος, τώρα αν θες και κάποιο παιχνίδι να παίζει ναι η 4670 είναι μονόδρομος μια και είναι σχεδόν ισάξια της 3850 με τα μισά watt άρα κελεπούρι από watt , τέλος πάντων αυτή είναι η γνώμη μου αλλά αν ντε και καλά θες αθόρυβο βάλε έναν silenx να την φυσάει από κάποια απόσταση ώστε με τα 14 db να μην ακούς σχεδόν τίποτα ( το ξέρω ότι με τόσα χρήματα να σου την χαλάει ένα φουρφουρι είναι πολύ σπαστικό )

Καλές και χρυσές οι 34χχ κτλ αλλά αν δεν υπήρχε η προοπτική gaming τότε μια χαρά θα ήταν και η onboard του 780.

Αλλά από την στιγμή που θα υπάρχει και gaming τότε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Βρίσκω πολλές συμβατές με 48ΧΧ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν στην 4670.

Skythe Mysashi έχει κανείς να μου δώσει κάτι διαστάσεις?

Overall

Dimension (W x D x Thickness): 104 x 250 x 35 mm

4.09 x 9.84 x 1.38 in

Weight: 375 g

12.1 oz

Heatsink

Dimension (W x D x Thickness): 104 x 250 x 35 mm

4.09 x 9.84 x 1.38 in

Weight: 251 g

8.8 oz

Fan

Dimension (W x D x Thickness): 100 x 100 x 12 mm

3.94 x 3.94 x 0.47 in

Speed: 800 ~ 2000 rpm

Noise: 12.50 ~ 29.22dBA

Flow: 11.45 ~ 27.60CFM

Bearing Type Sleeve Bearing

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.