Easyrider Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2008 Καλησπερα στην παρεα Εκανα ενα format (XP SP2) και λογο παλιου μηχανηματος (δεν μου βρισκει συσκευες) θελω να κανω ενα update το BIOS. To BIOS ειναι Award και η μητρικη Chaintech. Γινεται μεσω OS, (Win XP) η με αλλο τροπο..? EVEREST Report.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Νοέμβριος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Βασικα δεν θελεις update στο BIOS. Προσπαθησε να βρεις το δισκακι της μητρικης σου ωστε να περασεις την καρτα ηχου και τους usb drivers. Επισης εαν δεν το εχεις σημειωσε το μοντελο της μητρικης σου (μολις ξεκιναει το μηχανημα και αρχιζει να βγαζει τις πρωτες γραμμες του bios πατα το "Pause" ωστε να δεις το μοντελο της μητρικης). Μετα πηγαινε στην τοποθεσια της Chaintech και κατεβασε τους τελευταιους drivers της μητρικης σου και κανε τους εγκατασταση εναν προς εναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Ακριβως,drivers χρειαζεσαι οχι bios.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Νοέμβριος 6, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Μολις περασα τον driver ηχου ( C-media) και τον Driver usb (VIA USB 2.0 ). Το ιδιο ακριβως βλεπω στη διαχειριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Μολις περασα τον driver ηχου ( C-media) και τον Driver usb (VIA USB 2.0 ).Το ιδιο ακριβως βλεπω στη διαχειριση. Chipset drivers περασες?Κανε ενα reboot. Πιο ειναι ακριβως το μοντελο της μητρικης σου? stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Νοέμβριος 6, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Chipset drivers οχι φιλε.. Αυτα μου βγαζει το σαιτ της Chaintech.. δεν τα περασα, γιατι δεν ξερω αν χρειαζονται κ τα 2..http://www.chaintech.com.tw/a2111_product_download.php?serno=124Tα Specs της μητρικης.SPECS.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Αυτα μου βγαζει το σαιτ της Chaintech.. δεν τα περασα, γιατι δεν ξερω αν χρειαζονται κ τα 2..http://www.chaintech.com.tw/a2111_product_download.php?serno=124Κατεβασε τους chipset drivers και εγκατεστησε τους.Τι windows εχεις?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Νοέμβριος 6, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Windows XP Home SP2. To ενα (Chipset_Intel_v6.3.0.1008) το εβαλα χωρις να υπαρχει διαφορα. Το αλλο (9BJA) ειναι αρχεια BIN φιλε, δεν εχουν instaler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 6, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Windows XP Home SP2. To ενα (Chipset_Intel_v6.3.0.1008) το εβαλα χωρις να υπαρχει διαφορα. Το αλλο (9BJA) ειναι αρχεια BIN φιλε, δεν εχουν instaler.. Αυτα τα αρχεια ειναι τα Bios δεν μπορεις να τα εγκαταστησεις,υπαρχει αλλος τροπος για να κανεις Bios update. Mε windows XP δεν θα επρεπε να χρειαζεσαι USB drivers,ειναι ενσωματωμενοι στα windows. stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Νοέμβριος 6, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Γιαυτο ειπα αρχικα BIOS Update.. δεν μου βρισκει και την καρτα TV εντωμεταξυ.. και με τους Chipset drivers που περασα δεν ειχε καμια διαφορα.. τα ιδια μου δειχνει στη διαχειριση.. :105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 6, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Γιαυτο ειπα αρχικα BIOS Update.. δεν μου βρισκει και την καρτα TV εντωμεταξυ..Εαν κανεις Bios update δεν σημαινει οτι τα windows θα δουν τις συσκευες.Tα windows βρισκουν συσκευες για τις οποιες δεν εχουν drivers και γι'αυτο δεν τις βλεπουν,πρεπει να βρεις τους drivers για καθε συσκευη και να τους εγκαταστησεις για να την δουν.Μπορει κατι να εχει παει στραβα με την εγκατασταση των windows.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Νοέμβριος 6, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2008 Με την εγκατασταση δε νομιζω φιλε. Εχω κανει τα ιδια βηματα αρκετες φορες. με τους drivers μπορει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.