Jump to content

Αντικατάσταση AGP

marioboni

Recommended Posts

Από προσωπική εμπειρία, σε 3850 AGP και 1950 pro AGP που έχω σε μηχανήματά μου, σου συστήνω τον 8-12agp-hotfix_xp32_dd_ccc_72281.exe που θα τον βρεις με μια έρευνα στο google για το λειτουργικό της αρεσκείας σου. Είναι πολύ σταθερός και πολύ γρήγορος, με έχει βγάλει σπαθί σε παιχνίδια, folding κ.α.

Φυσικά έχει βγει και ο καινούργιος 9.3 που θα τον βρεις στο: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει για να σου πω εντυπώσεις.

έχω βάλει τους ati_omega_xp2k_48442 τώρα.Λες να τους αλλάξω με αυτό που λες ε?

μήπως έχεις κανα λινκ μη κάνω καμιά βλακεία?γιατί νομίζω αυτούς που βρήκα είναι για την 3850

Κοίτα, αν είσαι ευχαριστημένος μην πειράζεις τίποτα! Αν όχι τότε κατέβασε από εδώ όποιον driver χρειάζεσαι, ανάλογα το λειτουργικό σου.

Η 3850 και η 1950 pro θέλουν τον ίδιο driver.

• 1 month later...

έχω βρει τρεις κάρτες και θέλω να μου πείτε ποια να διαλέξψ γιατί δεν το κατέχω τόσο το άθλημα

7600GT 256MB

Αti 1900XT 256MB

Ati 1950PRO 512MB

Φίλε στο είπα και στο thread είναι πολύ πιθανόν να φταίει το τροφοδοτικό σου και όχι η κάρτα σου.Πριν κάνεις λοιπόν οτιδήποτε βρες άλλο τροφοδοτικό και δοκίμασε στο σύστημα σου για να μην κλαις τα λεφτάκια σου.

εγω του ειπα και σε ενα PM, καλυτερα να αλλαξει τελειως συστημα.

ενα AM2+ με DDR2 το φτιαχνεις τωρα με ελαχιστα λεφτα, κι ακομα λιγοτερα μεταχειρισμενο.

αν μπορει να σκοτωσει το παλιο, και αν συνυπολογισει το εξτρα κοστος των AGP (ασε τη μικροτερη ποικιλια, και το οτι θα συνεχιζε να ηταν εγκλωβισμενος),

τοτε τα λεφτα για νεο συστημα ειναι πραγματικα ελαχιστα.

επειδή είναι περίεργη φάση το pc μου τώρα...δεν το έχω μόνος δεν βγάζεις άκρη!

θα κλείσω μάλλον μια 3850 θα πάρω κι ένα τροφοδοτικό να το έχω και καβάτζα για το επόμενο σύστημα όταν έρθει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.