Jump to content

Αντικατάσταση AGP

marioboni

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας

Έχω μια FX5700LE στο pc μου και θέλω να την αλλάξω με κάτι καλύτερο για να το σώσω κανένα χρόνο μέχρι να κάνω άλλο κουτί...χωρίς όμως να δώσω και τρελά λεφτά

...Το πρόβλημα είναι πως AGP νομίζω δεν υπάρχουν πολλές.Παιχνίδια δεν παίζω πολλά αλλά μόνο τώρα το Pro 2009.Bέβαια αν έχω καλή κάρτα θα παίξω κάτι ακόμη

Asus AGP AH3650 SVGA (Silent, HDTV, 512MB)

Εναλλακτικά μπορείς να ψάξεις για μεταχειρισμένη κάρτα. Κάποια Nvidia 7600-7900 μέχρι 40€, ανάλογα το μοντέλο, θα αποτελούσε μια οικονομική και αξιοπρεπή λύση.

την έχω τσεκάρει αυτή την 3650 πάντως.Θα δω διαφορά σίγουρα

Τώρα ένα μεγαλύτερο μοντέλλο παλιότερο μεταχειρισμένο θα με ενδιέφερε παραπάνω νομίζω

η συγκεκριμένη υπάρχει όμως αλλα ψάχνω να βρω κάποιον να μου την πάρει και να μου την στείλει

Μήπως να flashάρεις της κάρτα με το bios της 5700GT? Το είχα κάνει παλαιότερα νομίζω σε 5900LE με bios 5950 GT και η κάρτα μετά και από ένα overclocking πραγματικά πέταγε!!!

πως γινεται αυτο??μη την πάρω στο χέρι και δεν έχω και καρτα μετά!

Πρώτα από όλα ούτως ή άλλως τη κάρτα τη πας για αλλαγή οπότε γιατί σε απασχολεί αν καεί? Εμένα πάντως ζει ακόμα (το pc έχει δωθεί εδώ και 2 χρόνια στα αδέρφια μου και το ξεπατώνουν). To bios εφ' όσον το κατεβάσεις, το περνάς σε μία bootable δισκέτα ή cd. Μετά το flashάρεις όπως ακριβώς θα έκανες και με το bios της μητρικής. Restart και όλα οκ. Για λόγους backup κατέβασε και το παλαιό σου bios. http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,selectcat/cat,2/

thanks Dejan!

τελικά είμαι ανάμεσα σε 3850 και Χ1950Pro

ποια θα αγοράζατε ανεξαρτήτου κόστους

το dx10 είναι μεγάλο συν??

μια 7600GT με 256ΜΒ και ddr3 στα 30 μεταχείρω είναι καλή επιλογή?

και το σκεφτεσαι ακομα; όρμα! για τα λεφτά της είναι πολύ καλή.

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.