Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Λοιπον...Πατάει η γραφίστρια το κουμπί απο το PC τσουφφφφφ!!!!!Παω το ανοίγω...Βγάζω τροφοδοτικό το βλέπω καμμένο...Βάζω αλλο τροφοδοτικό...το συνδέω πάω να ανόίξω το pc...Ανοίγει...No Signal....Βάζω άλλη GPU πάλι NO Signal...Στο μετάξύ για να τα κάνω αυτά το μόνο που πείραξα ήταν να βγάλω ολα τα κλώδια και την CPU ....Τα ξαναέβαλα..Ολα καλα...Αλλα στην οθόνη τπτ...Λογικά MOBO δεν είναι??παίζει να έκανα τίποτα καταλάθος?PS:εκανα και Clear CMOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Κάνει beep? Αν δεν κάνει την άκουσε η μητρική δυστυχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Βάζω αλλο τροφοδοτικό...το συνδέω πάω να ανόίξω το pc...Ανοίγει...No Signal....Αν δεν κανει το single beep δεν ανοιγει απλα τα ανεμιστηρια γυριζουν,εχεις αλλον επεξεργαστη να δοκιμασεις?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 4, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Κάνει beep? Αν δεν κάνει την άκουσε η μητρική δυστυχως...Δεν κάνει...Την άκουσε τότε στα σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 4, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Δεν κάνει...Την άκουσε τότε στα σίγουραΔεν ειναι σιγουρο οτι ειναι μητρικη,μπορει να ειναι και επεξεργαστης.Πριν την αλλαξεις δοκιμασε εναν αλλον επεξεργαστη.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Ακομα και χωρίς αυτόν θα πρέπει να κανει beep.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Νοέμβριος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Σε αντίστοιχη περίπτωση την είχε ακούσει η μητρική μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 4, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Ακομα και χωρίς αυτόν θα πρέπει να κανει beep....ΠΟΤΕ !!! Μην το ξαναπεις αυτό.... Δεν έχω δεί στα 14 χρόνια μου ποτέ μητρική χωρίς CPU να κάνει beep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Νοέμβριος 4, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 ΠΟΤΕ !!! Μην το ξαναπεις αυτό.... Δεν έχω δεί στα 14 χρόνια μου ποτέ μητρική χωρίς CPU να κάνει beep.Ναι ρε Γιωργο..νομιζω πως σωστα μιλαει ο apotsi..πως γινεται αυτο που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis Νοέμβριος 4, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Παιδια διχως CPU beep δεν ακουγεται απο πουθενα και για κανεναν λογο...απλα αναρωτησου οτι χωρις cpu γινεται να bootarei η mobo???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 4, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Aλλο CPU να δοκιμάσω δυστυχως δεν έχω...Μαλλον θα μου δώσει ενα παιδί μια Socket 475 να δοκιμάσω αλλιως τότε σημάινει οτι είναι cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 4, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 Continuous beeping, each lasting about three seconds. The beeping does not stop. Seems to be CPU related. .Αυτό ήξερα , ίσως αν είναι ο cpu πάνω κουμπωμένος έστω και μερικώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Νοέμβριος 4, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 γραφιστρια δοκιμασες ν'αλλαξεις? :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 4, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2008 γραφιστρια δοκιμασες ν'αλλαξεις? :033: Σήμερα ηταν η τελευταία της μέρα στην δουλεία... Αλλα δεν έχει καμία σχέση με το κουμπί....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 5, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Πήγα πείρα μια socket 478 θα την δοκιμάσω και θα σας πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 5, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Λυπάμαι πολύ...Ο ασθενής δεν τα κατάφερε....Ο θεος τον ήθελε κοντά του...Καναμε οτι ηταν δυνατο αλλα δυστυχώς μας άφησε.....Μαγκες ο επεξεργαστής ήταν το πρόβλημα...Δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ!!!!Εβγαλε vga το ανοιξα με onboard αλλαξαξ μνήμες λεω ΜΗΠΩΣ(αν και με τις μνήμες κάνει τα γνωστά σε όλους μας beap)έκανα οτι ήξερα μίλησα μέχρι και με τεχνικό μιλάω του λέω να το δεί και αυτός μου λέει δεν έχω τι να δώ θα κάνω οτι έκανες και εσύ γιατι δεν υπάρχει να κάνω κάτι αλλο...Οπως καταλαβαίνετε θα πάω σε αλλο μηχάνημα...Το μηχάνημα αυτό θα κάνει γραφικά και μονο...Photoshop,Corel,Illustrator....To πρόβλημα???Το άτομο που θα το λειτουργέι είναι η αδερφή μου...Ξέρει αρκετά καλά τα progs αυτά αλλα είναι άσχετη απο MAC οπως και οσοι δουλεύουν στην εταιρία....Θα συναντήσω προβλήματα?Δηλαδή...τρόπους αποθύκευσης...Λειτουργιας...Δεν εχει δεξι κλικ το mac και αλλα διάφορα...ΠΧ αμα πάω τώρα στο plaisio Και πάρω αυτό...Ερθω το συνδέσω μετά είναι όλα καλα???Δηλαδή βάζω τα προγράμματα και κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ οτι έκανα και με το pc???Ευχαριστώ...PS:Αυτό που θέλω απλά είναι μια έτοιμη λύση για να είναι γρήγορη...Δηλαδή πάω αγοράζω δίνω 800-1100 euro ερχομαι το συνδέω και είμαι ετοιμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 5, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Αν εισαι σιγουρος οτι ειναι επεξεργαστης παρε εναν αλλον,ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558050stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 5, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Αν εισαι σιγουρος οτι ειναι επεξεργαστης παρε εναν αλλον,ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558050stealthΣίγουρος δεν είμαι...Αλλα τι μπορεί να είναι???Εχεις καμία ιδέα??Και το θέμα είναι οτι είμαστε σε φάση που περιμένουμε ΤΟΣΟ καιρο ενα επενδυτικο προγ και τα τρενάρουμε ολα προκειμένου να κανουμε ενα ντου να τα αλλάξουμε ολα μια και καλή αλλα δεν ξέρουμε πότε θα βγει(Ελλαδα είσαι)και σκέφτομαι αμα η καλύτερη λύση ειναι iMac ας δώσουμε 1500-2000 να το πάρουμε(με τις προυποθέσεις που ανέφερα)αλλιως να πάρουμε ενα φτήνο pc που ίσα ισα να κάνει την δουλεία του πάνω σε αυτά τα progs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Νοέμβριος 5, 2008 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2008 Σίγουρος δεν είμαι...Αλλα τι μπορεί να είναι???Εχεις καμία ιδέα??Aφου δοκιμασες και σε δευτερη μητρικη και δεν bootαρει ο επεξεργαστης τοτε μαλλον τα τιναξε εκτος και αν δεν κανεις κατι σωστα.Απο εκει και περα ειναι θεμα του τι θελεις να κανεις,αν θεωρεις οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου με λιγα χρηματα για λιγο καιρο μεχρι να παρεις κατι καλλιτερο αγορασε τον Northwood η εναν Prescott μεταχειρισμενο.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.