Jump to content

Δεν βλέπω τίποτα

Εvo8-By-m-diox

Recommended Posts

Λοιπον...

Πατάει η γραφίστρια το κουμπί απο το PC τσουφφφφφ!!!!!Παω το ανοίγω...Βγάζω τροφοδοτικό το βλέπω καμμένο...Βάζω αλλο τροφοδοτικό...το συνδέω πάω να ανόίξω το pc...Ανοίγει...No Signal....Βάζω άλλη GPU πάλι NO Signal...Στο μετάξύ για να τα κάνω αυτά το μόνο που πείραξα ήταν να βγάλω ολα τα κλώδια και την CPU ....Τα ξαναέβαλα..Ολα καλα...Αλλα στην οθόνη τπτ...

Λογικά MOBO δεν είναι??παίζει να έκανα τίποτα καταλάθος?

PS:εκανα και Clear CMOS

Βάζω αλλο τροφοδοτικό...το συνδέω πάω να ανόίξω το pc...Ανοίγει...No Signal....

Αν δεν κανει το single beep δεν ανοιγει απλα τα ανεμιστηρια γυριζουν,εχεις αλλον επεξεργαστη να δοκιμασεις?

stealth

ΠΟΤΕ !!! Μην το ξαναπεις αυτό.... Δεν έχω δεί στα 14 χρόνια μου ποτέ μητρική χωρίς CPU να κάνει beep.

Ναι ρε Γιωργο..νομιζω πως σωστα μιλαει ο apotsi..πως γινεται αυτο που λες?

Λυπάμαι πολύ...Ο ασθενής δεν τα κατάφερε....Ο θεος τον ήθελε κοντά του...Καναμε οτι ηταν δυνατο αλλα δυστυχώς μας άφησε.....

Μαγκες ο επεξεργαστής ήταν το πρόβλημα...Δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ!!!!Εβγαλε vga το ανοιξα με onboard αλλαξαξ μνήμες λεω ΜΗΠΩΣ(αν και με τις μνήμες κάνει τα γνωστά σε όλους μας beap)έκανα οτι ήξερα μίλησα μέχρι και με τεχνικό μιλάω του λέω να το δεί και αυτός μου λέει δεν έχω τι να δώ θα κάνω οτι έκανες και εσύ γιατι δεν υπάρχει να κάνω κάτι αλλο...

Οπως καταλαβαίνετε θα πάω σε αλλο μηχάνημα...Το μηχάνημα αυτό θα κάνει γραφικά και μονο...Photoshop,Corel,Illustrator....To πρόβλημα???Το άτομο που θα το λειτουργέι είναι η αδερφή μου...Ξέρει αρκετά καλά τα progs αυτά αλλα είναι άσχετη απο MAC οπως και οσοι δουλεύουν στην εταιρία....Θα συναντήσω προβλήματα?Δηλαδή...τρόπους αποθύκευσης...Λειτουργιας...Δεν εχει δεξι κλικ το mac και αλλα διάφορα...ΠΧ αμα πάω τώρα στο plaisio Και πάρω αυτό...Ερθω το συνδέσω μετά είναι όλα καλα???Δηλαδή βάζω τα προγράμματα και κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ οτι έκανα και με το pc???Ευχαριστώ...

PS:Αυτό που θέλω απλά είναι μια έτοιμη λύση για να είναι γρήγορη...Δηλαδή πάω αγοράζω δίνω 800-1100 euro ερχομαι το συνδέω και είμαι ετοιμος...

Αν εισαι σιγουρος οτι ειναι επεξεργαστης παρε εναν αλλον,ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558050

stealth

Σίγουρος δεν είμαι...Αλλα τι μπορεί να είναι???Εχεις καμία ιδέα??

Και το θέμα είναι οτι είμαστε σε φάση που περιμένουμε ΤΟΣΟ καιρο ενα επενδυτικο προγ και τα τρενάρουμε ολα προκειμένου να κανουμε ενα ντου να τα αλλάξουμε ολα μια και καλή αλλα δεν ξέρουμε πότε θα βγει(Ελλαδα είσαι)και σκέφτομαι αμα η καλύτερη λύση ειναι iMac ας δώσουμε 1500-2000 να το πάρουμε(με τις προυποθέσεις που ανέφερα)αλλιως να πάρουμε ενα φτήνο pc που ίσα ισα να κάνει την δουλεία του πάνω σε αυτά τα progs

Σίγουρος δεν είμαι...Αλλα τι μπορεί να είναι???Εχεις καμία ιδέα??

Aφου δοκιμασες και σε δευτερη μητρικη και δεν bootαρει ο επεξεργαστης τοτε μαλλον τα τιναξε εκτος και αν δεν κανεις κατι σωστα.

Απο εκει και περα ειναι θεμα του τι θελεις να κανεις,αν θεωρεις οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου με λιγα χρηματα για λιγο καιρο μεχρι να παρεις κατι καλλιτερο αγορασε τον Northwood η εναν Prescott μεταχειρισμενο.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.