Jump to content

Mushkin BH6 2-2-2 (RMA????)

nycos

Recommended Posts

Εχω 2 Χ 256 ΜΒ Mushkin Special 2-2-2 ΒΗ6 μνημούλες απο το http://pc-memory-upgrade.co.uk/

Μπούταρα χτες στο DFI με 200 fsb και έκανα διάφορες δοκιμές με τις μνήμες, έτρεξα memtest και διαπίστωσα ότι η μια μνημούλα την έχει φάει! Βγάζει λάθη σε συγκεκριμένο ΜΒ κτλ...

Τις αγόρασα πέρισυ τέτοιο καιρό, θα μου τις αντικαταστήσουν? Εστειλα μαιλ στην Mushkin και περιμένω....

Θα μου δώσουν πάλι BH6????

Χμ, δύσκολο το βλέπω να σου δώσουν bh πάλι, συνήθως τα eol(end of life) προϊόντα τα αντικαθιστούν με κάτι άλλο.

Μακάρι να είσαι τυχερός και να έχουν κρατήσει ένα μικρό στοκ.

εσυ που τις πήρες σε κιτ θα στείλεις και τις δυο λογικά . Εγώ ειχα παρει μια απο το pc memory upgrade και μια από ένα φίλο , οποτε μου αλλάξανε μονο την χαλασμένη. Στην αρχή μου λέγανε να μου αλλάξουνε την μια με tccd αλλά με τις φωνές μου την αλλάξανε με bh5. Αποδειξη δεν ζητήσανε μιας και στο pc memory upgrade με βρήκανε στα αρχεία παραγγελειών τους. Μεταφορικα πλήρωσα γύρω στα 30 ευρο αν θυμαμαι καλα για να στείλω την μνήμη στην Αμερική με Fedex. Η επιστροφή ητανε πληρωμένη. Γυρω στις 15 με 20 μέρες ολη η διαδικασία υπολογιζε. Μιλα πρώτα mail στο μαγαζί που της πήρες και μετά στείλε σε αυτό το Αμερικανάκι ian.support@mushkin.com . Ιαν τον λένε και με αυτον είχα μιλήσει και εγώ. Καλά που είχα κρατήσει το μαιλ του .

Exo steilei apo to proi stin muchkin, alla o Ian apadise amesws!!!

> Have you contacted the reseller for your RMA? I ask because it would

> be faster and less expensive for you. Also, we no longer carry the

> special 222 modules so your replacements would be the 3200 l2 v2, which

> also runs at 2-2-2. let me know if you'd still prefer going through us

> directly and I'll set up your RMA today.

Ti einai autes oi 3200 l2 v2 ?????

Exei idea kanenas?????

Thanks crmaris!!! :D :D :D

οι 3200 l2 v2 εχουνε tccd πάνω. Και εμενα μια από αυτές θέλανε να μου δώσουνε. Αν σου ειπε ο μαγκας οτι δεν εχει τοτε μπορείς να κάνεις rma και στο pc memory upgrade( και αυτοί τις ιδιες μνήμες θα σου δώσουνε). Τωρα για το less expensive, 20 ευρό θα δώσεις μεταφορικά για Ιρλανδία και 30 για Αμερική και σε μια μερα θα ειναι εκει αντε δύο το πολύ. Η επιλογή δική σου. Εγώ πάντος δεν είχα παράπανο από το RMA της Mushkin στην Αμερική. Σου στέλνουνε μαιλ μολις παραλάβουνε τις μνήμες και μαιλ μόλις τις διώξουνε από εκεί για σένα. Και απαντάνε απο ότι είδεις πολύ γρήγορα.

• 4 weeks later...

Ρε παιδακια, οτι να ναι η DFI!!! Εχει ψυχολογικά μαλλον, λοιπον, δεν τις εστειλα ακόμα τις μνήμες και μάλλον την γλυτώσανε! Αντι να τρεξω το memtest της μητρικής το έκαψα σε ένα cd και το ετρεξα, ίδια version και τα 2 (1.51), αφησα το τεστ ώρα και δεν εβγαλε ούτε ένα λάθος!!! ενω της μητρικής το memtest ΒΓΑΖΕΙ!!!

Επισης έβαλα μετά τις ολοκαίνουργιες Twinmos που έχω και μου έκανε πάλι τα ίδια! της μητρικής βγάζει λάθη σε συγκεκριμένα MB ενω του CD οχι!!!

Αρα οι μνήμες είναι ΟΚ ε? Θα τις δοκιμάσω και σε ενα Μothermoard ακομα....

Αν κάποιος ενδιαφέρεται οι Muschkin είναι για πούλημα.

Ό,τι μου δείξει το memtest του bios απλά ισχύει, αν δίνει λάθη στο #8 το σύστημα απλά δεν είναι σταθερό. Στη περίπτωση σου δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, πάντως και από cd τα ίδια μου δείχνει με του bios.

Λοιπον, δοκίμασα και τις Mushkin και τις twinmos, ολα χωρίς λάθη! με το memtest του bios!!!

Στα πριν τεστ το εντυπωσιακό είναι πως και στα 2 ζευγη μνημων εβγαζε ερρορσ μόνο σε συγκεκριμένα MB.

Αρα οι BH6 μου είναι ζωντανές!

Γκρρρρ....

Αφησα όλο το βράδυ να κανει μεμτεστ τις TwinMos, ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΘΗ!!! και κλασσικά σε συγκεκριμένα ΜΒ.

Κατι τρέχει, μήπως τα socket του ΜΒ εχουν πρόβλημα?

Τωρα τρεχω μεμτεστ τις Muchkin σε άλο PC, είναι στο #8 χωρίς λάθη.

Για πόσες επαναλήψεις μιλάμε?

Γιατί το να μην σου βγάλει λάθη έπειτα από 50 loops δεν λέει και τίποτα. ’στο να κάνει τουλάχιστον 100 και μόνο αν δεν σου βγάλει τότε μπορείς να πεις ότι οι μνήμες είναι οκ

Επίσης μπορεί να έχεις λάθη είτε CPU είτε λόγω chipset.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.