Jump to content

AKASA ALLINONE Control Panel - Card reader & USB 2.0 problem

gandrian1442169232

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello,

Στο PC μου εντελώς ξαφνικά χτες το βράδυ και ΧΩΡΙΣ να εγκαταστήσω κάποιο s/w ή να κάνω κάποιο update etc ο Card Reader καθώς και οι USB 2.0 υποδοχές του ALLINONE AKASA Control Panel σταμάτησαν να δουλεύουν και ΔΕΝ αναγνωρίζουν τις SD cards που εισάγω (ενώ μέχρι προχτές όλα λειτουργούσαν άψογα).

Η δεξιά μεριά του control panel (Temperature control and auto-smart fan) δουλεύουν κανονικά με τις ενδείξεις τους κλπ.

Παρατήρησα ΟΜΩΣ οτι στο My Computer ΟΛΑ τα γράμματα που ήταν assigned (E: F: G: etc) και αφορούσαν ΟΛΕΣ τις USB υποδοχές του PC ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον.

Να σβήστηκε κάποιος driver ή κάτι τέτοιο?

Στον Device Manager όλα "φαίνονται???" κανονικά.

Εχεις κάποια ιδέα τι μπορέι να φταίει ?

Εκανα reboot, hardware changes scanning etc αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος - Μαρούσι - gandrian@panafonet.gr

Δεν ανοίγεις μία το κουτί να τσεκάρεις τη φυσικη σύνδεση του ακάσα με τη μητρική σου?

Το είχα ήδη κάνει πριν βάλω το post. ΟΛΑ NORMAL.

gandrian added 0 Minutes and 37 Seconds later...

Μηπως καποια απο τα USB εγιναν disable μεσα στο BIOS κοιτα το και αυτο.

Το έκανα κι αυτό. Ολα είναι ENABLE

Εκτος απο το USB βυσμα κοιτα και την τροφοδοσια που παει στο AKASA αν και θα το εχεις κανει.....

Το έχω ήδη κάνει ΚΑΙ αυτό φίλε μου (plug & unplug ALL the cables etc)

Μάλλον θα πάω για καινούριο αν και σπάστηκα γιατί έχω "σκάσει" €38,50.

Thanks

Υποθέτω ότι άλλαξες usb βύσμα στη μητρική έτσι? Usb συσκευή παίζει στη θέση που έχεις το ακάσα?

Εκτός του οτι δεν αναγνωρίζει στο My Computer όταν εισάγω ένα USB stick, ΔΕΝ ανάβει και το λαμπάκι του USB που σημαίνει οτι δεν έχει ρεύμα (αν και τα καλώδια είναι όλα κανονικά), πράγμα τελείως κουλό διότι το άλλο μισό AKASA δεξιά έχει κανονικά ρεύμα και δείχνει μια χαρά ...τη θερμοκρασία του FAN etc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.