Jump to content

Back to 1996...

varachio

Recommended Posts

Άντε, εσύ πότε θα στήσεις τον Κ6-ΙΙΙ για να τον benchάρεις κιόλας?:)

Toν ειχα στησει ρε γμτ ειχε windows 95 επανω και πηγα να του βαλω ΧΡ,μολις αντεγραψε τα πρωτα αρχεια στο reboot μου εβγαλε το μηνυμα "NTLDR Is Missing,Press any key to restart".

Στο επομενο reboot δεν ξεκινησε ποτε,μονο τα ανεμιστηρια ξεκινανε,ουτε beeps ουτε εικονα στην οθονη...τωρα πρεπει να τον ξηλωσω παλι και να δοκιμασω να τον ξεκινησω εξω απο το κουτι για να βρω τι φταιει αλλα δεν βρισκω χρονο.

stealth

Toν ειχα στησει ρε γμτ ειχε windows 95 επανω και πηγα να του βαλω ΧΡ,μολις αντεγραψε τα πρωτα αρχεια στο reboot μου εβγαλε το μηνυμα "NTLDR Is Missing,Press any key to restart".

Στο επομενο reboot δεν ξεκινησε ποτε,μονο τα ανεμιστηρια ξεκινανε,ουτε beeps ουτε εικονα στην οθονη...τωρα πρεπει να τον ξηλωσω παλι και να δοκιμασω να τον ξεκινησω εξω απο το κουτι για να βρω τι φταιει αλλα δεν βρισκω χρονο.

stealth

Ξέρω τι εννοείς πολύ καλά... μη νομίζεις, κι εγώ αν δεν έκανα κάποια σχολεία για αναβάθμιση του διπλώματος τα οποία πήραν 4 μήνες, δεν θα είχα το χρόνο να ασχοληθώ... τουλάχιστον εσύ τα έχεις τα κομμάτια και δεν θα ψάχνεις όπως εγώ που δεν είχα ούτε τα μισά... Απορώ που βρίσκουμε το χρόνο και κάνουμε κι αυτά που κάνουμε:) Μην το αμελήσεις πάντως, να δείς θα σου αρέσει τελικά...

Μην το αμελήσεις πάντως, να δείς θα σου αρέσει τελικά...

Mου αρεσει γι'αυτο το κανω απλα τωρα τελευταια ειναι λιγο στριμωγμενα τα πραγματα.

Εχω γεμισει το σπιτι υπολογιστες δεν εχεις που να πατησεις:046:

Εχω εναν...Celeron 300A,Soltek SL-67EZ,Riva TNT.

Celeron 366,Gigabyte GA-6BXC,Ati Rage PRO.

Pentium 4 3.0GHz,Asus P4C800 Deluxe,XFX Geforce 7800GS O/Ced Edition.

AMD-K6-III/400 AHX,Gigabyte GA-5AX,3Dfx Voodoo...υπο επισκευη...

Οpteron 185,A8N32-SLI Deluxe,8800GTX.

E8500,Rampage Εxtreme...υπο κατασκευη...

PS.Θα μπορουσα να στησω δυο-τρεις ακομη με τα parts που τρεχουν ολογυρα.LOL

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.