A-L-I-V-E Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2008 Σκέφτομαι να αποχωριστώ το 17άρι CRT Viewsonic που έχω και στη θέση του να πάρω τη Samsung SM-T200. Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το monitor; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά στις 20";Edit: Τι παίζει με τις αναλύσεις στις tft; Σε περιορίζουν σε κάτι συγκεκριμένο (π.χ. 1680x1050) ή μπορείς να παίξεις όπως και με τις CRT; Αν θέλω να παίξω κάτι σε 1024χ768 για παράδειγμα τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Οκτώβριος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Καλό θα είναι να δουλέυεις την TFT οθόνη στην native ανάλυση της , δλδ την μέγιστη...εκεί έχεις την καθαρότερη εικόνα και την μεγαλύτερη ευκρίνεια...μπορείς να δουλέψεις και σε πιο χαμηλές αναλύσεις...αλλά δε στο προτείνω λόγω της ευκρίνιας που δεν είναι τόσο καλή όσο στην μέγιστη ανάλυση που μπορούν να πάνε:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Οκτώβριος 31, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Καλό θα είναι να δουλέυεις την TFT οθόνη στην native ανάλυση της , δλδ την μέγιστη...εκεί έχεις την καθαρότερη εικόνα και την μεγαλύτερη ευκρίνεια...μπορείς να δουλέψεις και σε πιο χαμηλές αναλύσεις...αλλά δε στο προτείνω λόγω της ευκρίνιας που δεν είναι τόσο καλή όσο στην μέγιστη ανάλυση που μπορούν να πάνε:033:Ο.Κ. σε αυτό που λές, αλλά υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια wide ή μήπως πρέπει να κοιτάξω για καμία 4:3 tft για να είμαι σίγουρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Ο.Κ. σε αυτό που λές, αλλά υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια wide ή μήπως πρέπει να κοιτάξω για καμία 4:3 tft για να είμαι σίγουρος;Είναι δυστυχώς μετρημένες στα δάχτυλα και οι περισσότερες ακριβές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LosRe Οκτώβριος 31, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Kαινούρια παιχνίδια που να μην υποστηρίζουν αναλύσεις wide δεν παίζουν. Όσο για τα παλιά εδώ είναι η λύση σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 31, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Θα έλεγα να πάς σε 19' CRT viewsonic, γιατί ίσως ξενερώσεις στις TFT λόγω συνήθειας σε επιλογές ανάλυσης/χρομάτων κ.α., με 220Ε μην μεριμένεις να είναι σε όλα καλύτερη(και ειδικά αν μηλάμε για 22' που οι καλές έχουν 500-600Ε+), φίλος έχει μια ανάλογη LG(260Ε~) και το Crysis warhead ακόμη και σε native ανάλυση ήταν χάλια σε χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.