Jump to content

Από 17" CRT σε 20" TFT

A-L-I-V-E

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αποχωριστώ το 17άρι CRT Viewsonic που έχω και στη θέση του να πάρω τη Samsung SM-T200. Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το monitor; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά στις 20";

Edit: Τι παίζει με τις αναλύσεις στις tft; Σε περιορίζουν σε κάτι συγκεκριμένο (π.χ. 1680x1050) ή μπορείς να παίξεις όπως και με τις CRT; Αν θέλω να παίξω κάτι σε 1024χ768 για παράδειγμα τι γίνεται;

Καλό θα είναι να δουλέυεις την TFT οθόνη στην native ανάλυση της , δλδ την μέγιστη...εκεί έχεις την καθαρότερη εικόνα και την μεγαλύτερη ευκρίνεια...μπορείς να δουλέψεις και σε πιο χαμηλές αναλύσεις...αλλά δε στο προτείνω λόγω της ευκρίνιας που δεν είναι τόσο καλή όσο στην μέγιστη ανάλυση που μπορούν να πάνε:033:

Καλό θα είναι να δουλέυεις την TFT οθόνη στην native ανάλυση της , δλδ την μέγιστη...εκεί έχεις την καθαρότερη εικόνα και την μεγαλύτερη ευκρίνεια...μπορείς να δουλέψεις και σε πιο χαμηλές αναλύσεις...αλλά δε στο προτείνω λόγω της ευκρίνιας που δεν είναι τόσο καλή όσο στην μέγιστη ανάλυση που μπορούν να πάνε:033:

Ο.Κ. σε αυτό που λές, αλλά υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια wide ή μήπως πρέπει να κοιτάξω για καμία 4:3 tft για να είμαι σίγουρος;

Ο.Κ. σε αυτό που λές, αλλά υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια wide ή μήπως πρέπει να κοιτάξω για καμία 4:3 tft για να είμαι σίγουρος;

Είναι δυστυχώς μετρημένες στα δάχτυλα και οι περισσότερες ακριβές.

Θα έλεγα να πάς σε 19' CRT viewsonic, γιατί ίσως ξενερώσεις στις TFT λόγω συνήθειας σε επιλογές ανάλυσης/χρομάτων κ.α., με 220Ε μην μεριμένεις να είναι σε όλα καλύτερη(και ειδικά αν μηλάμε για 22' που οι καλές έχουν 500-600Ε+), φίλος έχει μια ανάλογη LG(260Ε~) και το Crysis warhead ακόμη και σε native ανάλυση ήταν χάλια σε χρώμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.