Jump to content

4x512gb ddr2 800 Vs 2x1gb ddr2 1066?????

mikelos

Recommended Posts

Τωρα εχω το πρωτο κιτ μνημων,το οποιο τις δουλευω με fsb 960(cpu) 1:1 και λιγο ρευμα παραπανω.Δεν ξερω πολλα και πειραματιζομαι μεχρι να ειναι σταθερο το συστημα.

Λεω να βαλω το δευτερο κιτ.Adata Ram 2GB DDR2 Kit 1066+

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175823&HYMNIMITAHITITADIAVLOU=1066MHz&category=69977727&catalog=20

οπου ειναι φτηνο και θα μπορεσω να κλοκαρω καιαλλο την cpu.

Γιατι τωρα μου κολλα και δεν ξερω γιατι.Ισως επειδη ειναι οι παλιες ειναι 800.

Τι λετε να κανω αξιζει?

Ευχαριστω:001:

μου φαίνονται λίγο μάπα ζητάνε 2,3v! βρες κάτι με μικρότερο voltage! θα σε ωφελήσει και στο overclocking!

μα και arketa ακριβοτερες ειναι στο 2,2v ποιο κατω δεν βλεπω στα γνωστα μαγαζια.

Εμενα με ενδιαφερει να ανεβασω την υπολογιστικη ισχυ.και πιστευω οτι οι μνημες με φραναρουν μιας και η συγκεκριμενη cpu περνει αρκετο o/c

Εγώ πάντως έχω 4x 2GB Supertalent DDR2 800MHz, από OC(δοκιμαστικά) δεν είχα παράπονο, η ψύξη με έκοβε.(μέχρι 3,2GHz έφτανα τον 5200+) για το Hwbot.

δεν οτι με κοβουν γιατι δεν αντεχουν,εξαλου δεν ξερω να κλοκαρω, το μονο που εκανα ειναι τα τις δουλεψω 1:1 και να δωσω λιγη ταση παραπανω.

Δεν επαιξα καθολου με διαιρετες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.