panosgolf2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2008 χαιρετώ ολο τον κοσμο!εχω ενα μικρο προβλήματακι.εχω την K8SLI-AM2 και εχω πανω 1 σκληρο 250 με το παλιο το βιζματακι το πλακε!ορεα μεχρη εδω!!!παω και αγοραζω ενα 80 αλα με το καλοδιακι sata.ο σκιρως φενετε κανονικα μεσα στα bios αλα δεν μου το αναγνοριζη μεσα στο λητουργικο.καμια ηδεα?δεν ξερω αν μπορις να εχεις και sata και raid μαζι.
alxandros Οκτώβριος 29, 2008 #2 Οκτώβριος 29, 2008 Αν υποθέσουμε οτι έχεις Win XP, πήγαινε Start -> Run και γράψε compmgmt.msc και πάτα enter. Στο παράθυρο που θα ανοίξει επέλεξε το Storage -> Disk Management και κοίτα εκεί αν εμφανίζονται όλοι οι δίσκοι που θα έπρεπε
stealth1442169213 Οκτώβριος 29, 2008 #3 Οκτώβριος 29, 2008 χαιρετώ ολο τον κοσμο!εχω ενα μικρο προβλήματακι.εχω την K8SLI-AM2 και εχω πανω 1 σκληρο 250 με το παλιο το βιζματακι το πλακε!ορεα μεχρη εδω!!!παω και αγοραζω ενα 80 αλα με το καλοδιακι sata.ο σκιρως φενετε κανονικα μεσα στα bios αλα δεν μου το αναγνοριζη μεσα στο λητουργικο.καμια ηδεα?δεν ξερω αν μπορις να εχεις και sata και raid μαζι.Δεν καταλαβα τιποτα...πρωτα λες οτι εχεις ενα δισκο που αν καταλαβα καλα ειναι IDE,μετα λες οτι αγορασες ενα δισκο Sata ο οποιος δεν αναγνωριζεται απο τα windows,σωστα μεχρι εδω?Το raid που κολαει,εχεις στησει και raid και σε ποιες πορτες εχεις το array?Format εκανες στον καινουργιο δισκο?Κανε boot με το CD των Windows και κανε low level format η κανε το με το FDisk και νομιζω θα τον δουν μετα τα windows.stealth
panosgolf2 Οκτώβριος 29, 2008 Author #4 Οκτώβριος 29, 2008 Δεν καταλαβα τιποτα...πρωτα λες οτι εχεις ενα δισκο που αν καταλαβα καλα ειναι IDE,μετα λες οτι αγορασες ενα δισκο Sata ο οποιος δεν αναγνωριζεται απο τα windows,σωστα μεχρι εδω?Το raid που κολαει,εχεις στησει και raid και σε ποιες πορτες εχεις το array?Format εκανες στον καινουργιο δισκο?Κανε boot με το CD των Windows και κανε low level format η κανε το με το FDisk και νομιζω θα τον δουν μετα τα windows.stealthεπειδή δεν ξερω ολες της ονομασιες το raid νομιζα οτι ητανε η πλακε η φισα που ειναι στουσ παλιουσ σκληρους.οπως και να εχει ενταξη ολα οκ.τελικα επρεπε να του κανο format μεσα απο τα windows και να τον βαλω σε λιτουργια.ολα οκ με λιγα λογια!!θα ευχαριστισω θερμα τον φιλο αλεξανδρω για την βοηθεια του στης 6 το προι!!και ολους τους ηπολιπους για την τρομερι δουλεια που κανετε στα post!!
stealth1442169213 Οκτώβριος 29, 2008 #5 Οκτώβριος 29, 2008 Tελος καλο ολα καλα λοιπον To raid ειναι μια συστοιχια δισκων που το λειτουργικο τους βλεπει σαν εναν. stealth
pastelidis Οκτώβριος 29, 2008 #6 Οκτώβριος 29, 2008 Ποπο ο τιτλος ηταν φοβερος που να ειχες και αρχειο μεσα παναγία μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.