Jump to content

Κάρτα Γραφικών.. αντικατάσταση

djgps

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply
Eνταξει, ειπαμε. Οτι κι αν σου πουν εσυ Αti θα υποστηριζεις παντα με παθος.

Αυτα κανουν οι παρωπιδες.

Να σημειωσω πως δεν ηξερα οτι υπαρχει 7900gt agp. Aσφαλως δεν θα κυκλοφορησε στην Ελλαδα.

Δεν χρειαζεται να ποσταρεις links/εικονες. Πες μου σε ποιο link υπαρχει συγκριση μεταξυ XFX 7800GS Extreme Edition και Αti3850 (και δεν εννοω τα αντικειμενικα τεχνικα χαρακτηριστικα) και παω μόνος μου να δω.

Διαβαζεις αυτα που γράφω?

Αποδεχεσαι πως η 790GT@590/1,64 είναι καλύτερη από την 7800GS?

Σου λέω λοιπόν πως η 7900GT PCIE που είχα που είναι καλύτερη απο την 7800GS AGP είναι χειρότερη από την 3850.

Τα benches είναι στο HWBOT.ORG θα ποσταρα εικονες απλά είμαι με GPRS 46ΚΒ/s συνδεση τώρα.

ΟΚ ως εδώ?

Μηπως θες και πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων?

Εξυπναδουλες μπορώ και γω να γράφω.

Γεγονός είναι πως η αρχιτεκτονική του πυρηνα όλωωωων των GF7 δεν μπορεί να εφαρμόσει HDR και ΑΑ στην ίδια είκονα.

Κάνε μια αναζητηση στο google.com.

Kάποτε είχα ξενερώσει αφάνταστα με το γεγονος αυτό. Cellfactor/Serius Sam II /Far cry εποχές...

Ακριβως οπως το περιμενα! Εισαι και ανειλικρινης συν τοις αλλοις.

Να τσεκαρω τον isp μου?! Δηλάδη φταιει ο isp που προχτες δεν ανοιγε και σημερα ανοιγει?

Το οτι προχτες που το πρωτοεβαλες δεν ανοιγε, ασφαλως το γνωριζες και γιαυτο ποσταρες και χωριστα το image. Μετα διορθωσες το link και τωρα πας να βγαλεις προβληματικο τον isp μου

τσκ τσκ τσκ...

Μα δεν υπάρχει εδιτ στο ποστ μου. Πως άλλαξα το λινκ? Το image το ποσταρα γιατι ο takis7 εγραψε πως τώρα θα χρειαστεί να αποδείξω που ακριβώς αποδικνύονται αυτά που γράφω στο λινκ που παρεθεσα.

Γι αυτό, χαρην αστεεισμού, επισύναψα την είκονα.

Α, και γιατί ήμουν σίγουρος πως δεν ήξερες τι ακριβώς να κοιτάξεις.

τσκ τσκ τσκ τσκ τσκ... ;)

Επίσης, δε μου ποσταρες Αq3 screenies?

γιατι αφου η 7800GS σου είναι 24pipes και κλοκαρισμένη στο θεο, θα μπορεί να πιάσει άνετα ένα κατοστάρι.

Και βάλε και μερικα 3DM's για να έχουμε να συγκρίνουμε με τα νουμεράκια του φιλτατου varachio. :)

Τη φωτο στο avatar την εβαλα τωρα για να διασκεδασω με σας, τους καμμενους με την Ati:001:

Nαιιιιιιιιιι αμαι μετα την 4870χ2 και 3870χ2 και γενικοτερα σειρα 3χχχ και 4χχχ η nvidia εχει ζημιες της ταξεως 33%

Παρε να εχεις και ενα link ετσι να μην κλεγεσαι οτι δεν εχεις link

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=44914

Eαν διαβαζες το thread θα ηξερες για ποιο πραγμα μιλαμε.

Μα ειναι δυνατον χριστιανε μου να μιλαμε για hi settings με agp καρτες?!

Και δεν σε υποχρεωσε κανεις να καθεσαι να ασχολησε με "εναν τυπο σα κι εμενα"...

Φαντασου με την δικια σου καρτουλα high settings σου ειναι παντελως αγνωστη η λεξη αυτη.

Τα δικα μου στοιχεια ειναι βασιμα και δεδομενα. Τα δικα σου ειναι γλωσσα τυπου "καιμενε" κλπ.

Εχεις δικιο το μονο βασιμο στοιχειο που μου δινεις τοση ωρα ειναι οτι εισαι καλος στον ορθογραφια.Ευγε

Εαν απ αυτα που λεω το συμπερασμα σου ειναι οτι ειμαι πιτσιρικας, τοτε το μόνο σιγουρο ειναι οτι εσυ εισαι πιτσιρικας(ή εχεις μειωμενη ικανοτητα κρισης).

Εγω ειμαι 24 χρονων παντως και μεχρι στιγμης δεν εχω ανικανοτητα κρισης.

Μονο και μονο που καθομαστε και ασχολοθμαστε μαζι σου χαρη σου κανουμε.Γεμιζουμε τα posts με βλακιες.......

250px-Cornflakes_with_milk_pouring_in.jpg

Mα και η καλη ψυκτρα δεν ειναι δωρεαν. Και πρεπει να δενει το ιδιο καλα, να ειναι λεπτη κλπ.

Οι ψήκτρες της αγοράς δεν έχουν στην τύχη τις βίδες. Όσο για το κόστος, μάλλον ποιο φτηνά θα σου έρθει ο συνδυασμός μιας τυπικής κάρτας με μια third party ψήκτρα από μια XFX. Αλλά ας μην σου βάζω πολύπλοκα προβλήματα να λύσεις....

XFX σημαινει βασικα o/c. Δυσκολευεσαι να καταλαβεις απλα πραγματα παρολο που σου κανω repeat συνεχως.

Η XFX είναι εταιρία φωστήρα μου και όχι κάποιο μοντέλο. Google is your friend. Reading is safe.

Και βεβαιως ειπα οτι υπαρχει χαμηλοτερη καταναλωση

Αν ο πυρήνας είναι 7800GS δεν έχεις λιγότερη κατανάλωση. Λιγότερη κατανάλωση έχεις αν ο πυρήνας δεν είναι 7800GS ή αν είναι τελευταίο rev. Την κατανάλωση δεν την μετράς διαβάζοντας θερμοκρασίες ή μετρώντας το μήκος της ψήκτρας σου.

Eγραψα τοσα πολλα, links, επιχειρηματα κλπ κι εσυ τα αγνοησες σαν να μην εγιναν ποτέ, και τωρα θες διαπιστωμενο link...

Άρα θα σου είναι πολύ εύκολο να δώσεις ένα link που να στηρίζει τα λεγόμενά σου. Μέχρι στιγμής ότι έχεις γράψει είναι λάθος.

Mαλλον εσυ εισαι χαμενος στη μεροληψια και τη θολουρα.

Τοπίο στην ομίχλη......

Η Gainward που προσπαθεις να υποτιμησεις ειναι μια ευρωπαικη εταιρια που δινει στις καρτες της NVidia μεγαλυτερη αξια απ' τη default. Φαινεται σε ενοχλει που δεν εχει αναλαβει Ati.

Καλά η πρώτη φράση είναι όλα τα λεφτά. Ας μην την σχολιάσω περαιτέρω αν και νομίζω θα μπορούσε να βρίσκεται στις ατάκες.

Τώρα θα σου ζητήσω να κάτσεις σε μια καρέκλα. Κάθεσαι? Κρατήσου καλά. Πρόσεξε μην πέσεις. Κρατιέσαι? Λοιπόν... θα στο πω όσο ποιο μαλακά μπορώ. Η Gainward...... η.... Gainward....... Η GAINWARD ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΙ!!! Είσαι ακόμα εκεί? Ε? Είσαι ΕΚΕΙ?.... πάει τον έφαγα τον χρυσαφένιο.....

Για αλλη μια φορα σου λεω οτι δεν μιλάμε για αλλαγη πυρηνα ενω XFX ή Εxtreme Edition ειναι συνοδευτικες ονομασιες που υποδηλωνουν οτι η καρτα ειναι φουλαρισμενη, εχει ξεκλειδωτα pipes κλπ.

Αστέρι μου γλυκό και παρεξηγημένο, η XFX είναι εταιρία. HelllooooooooWWWWWW!!!!!!

Θαυμαζει κανεις τα επιχειρηματα σου: Βγαζω πολυ γελιο, εχω πλακα κλπ.

Αδικεις τον εαυτο σου οταν απο τη μια προσπαθεις να παρουσιασεις σοβαρα επιχειρηματα με τεχνικες πληροφοριες ενω απ την αλλη ευτελιζεις το διαλογο(τον εαυτο σου βασικα...)

Περιμενεις μετα να σε παρω στα σοβαρα?

Αν πήγαινες κάπου και έβλεπες κάποιον να επιμένει ότι ο Ήλιος είναι πλανήτης που ανατέλλει κάθε πρωί από την Δύση και όταν λέω επιμένει, εννοώ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, δεν θα γέλαγες? Στην τελική ελπίζεις από εγωισμό έστω να ψάξει λίγο στο Internet o χρυσαφένιος. Αλλά τρίχες. Αγύριστο κεφάλι. Εκεί να επιμένει ότι ήλιος βγαίνει από Δυτικά. Αλλά....

Τελικα, εχω ψυχολογικα ή απλως τεραστιο κενο γνωσεων? Ή μηπως και τα δυο?

....όπως είπα μπορεί απλά να το κάνει και εσκεμμένα. Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο για σένα. Να έχεις κάποιο ψυχολογικό και να εκτονώνεσαι στο forum? Να έχεις κενό γνώσεων και να αρνείσαι να διαβάσεις κάποια πράγματα? Όλα πιθανά είναι, απλά δεν ξέρω τι να ελπίζω για σένα.

Ομολογουμενως με ισοπεδωνεις με κατι τετοια. Kερδιζεις τη παρτιδα με γκολ απ τα αποδυτηρια! rofl24mg.gif

Ευτυχως που εσυ εισαι απολυτα ισορροπημενος, σοβαρος και τερας γνωσεων που πλακωνει το google...

Δεν χρειάζεται καν να βάλω γκολ από τα αποδυτήρια. Είσαι μόνος στο γήπεδο και σκοράρεις συνεχώς σε λάθος τέρμα. Ο κόσμος στο φωνάζει από τις εξέδρες αλλά εσύ τον αγνοείς. Ξέρεις καλύτερα....

Απαντησε στις ερωτησεις που σου εχω κανει κατα καιρους πρωτα(οπως πχ. που βρηκες καρτες που δεν υπαρχουν) και μετα μου προτεινεις που να περασω βολτα.

Μα δεν κάνεις ερωτήσεις. Ασυναρτησίες πετάς. Η 9600GT που σου ανέφερα είναι κάρτα τις NVidia με επιδόσεις ανάλογες μιας HD3850. Αλήθεια το ήξερες ότι η Nvidia συνεχίζει να βγάζει κάρτες? Ισχυριζόμενος ότι η 7800GS είναι καλύτερη από την HD3850 ισοδυναμεί με το να ισχυρίζεσαι ότι η 7800GS - ακόμα και η super duper wow golden platinum cryptonium plus plus ultra plus version - είναι καλύτερη από μια 9600GT. Εντελώς LOL κατάσταση.

Έ ας ρίξει και ο φίλος μας μια ματιά εδώ να δει πού είναι η 7900 gs (που είναι ανώτερη από την δικιά του) και που είναι η 3850...

http://www.guru3d.com/category/vga_charts_crysis/

http://www.guru3d.com/category/vga_charts_graw_2_fuel_war/

http://www.guru3d.com/category/vga_charts_fear_pc/

:114:

Αποδεχεσαι πως η 790GT@590/1,64 είναι καλύτερη από την 7800GS?

Σου λέω λοιπόν πως η 7900GT PCIE που είχα που είναι καλύτερη απο την 7800GS AGP είναι χειρότερη από την 3850.

Μα δε μιλαμε για pci-xpress, παιδακι μου.

Γεγονός είναι πως η αρχιτεκτονική του πυρηνα όλωωωων των GF7 δεν μπορεί να εφαρμόσει HDR και ΑΑ στην ίδια είκονα.

Κανεις μεγαλο λαθος. Και βεβαια υποστηριζει HDR και ΑΑ.

Δες ενα review να ενημερωθεις.

Να κανω και μια διορθωση: Οταν επαιζα το Far Cry πριν απο 2 χρονια ειχα την 6600GT. Και ειχα HDR+AA. Οποτε οπως καταλαβαινεις, εφοσον ειχε η μετρια 6600gt, πόσο μαλλον η XFX 7800gs EE.

Αρα, μηπως αναπαραγεις καποια μαυρη προπαγανδα της ati?

Μα δεν υπάρχει εδιτ στο ποστ μου. Πως άλλαξα το λινκ? Το image το ποσταρα γιατι ο takis7 εγραψε πως τώρα θα χρειαστεί να αποδείξω που ακριβώς .....

To σιγουρο ειναι οτι προχτες δεν ανοιγε η σελιδα.

Τωρα γιατι δεν εχεις εδιτ... μηπως επειδη εισαι επιτηρητης? :D

Γιατι δεν απαντησες την ιδια μερα οτι "ανοιγει η σελιδα κανονικα", αλλα μετα απο 2 μερες?

Επίσης, δε μου ποσταρες Αq3 screenies?

γιατι αφου η 7800GS σου είναι 24pipes και κλοκαρισμένη στο θεο, θα μπορεί να πιάσει άνετα ένα κατοστάρι.

Και βάλε και μερικα 3DM's για να έχουμε να συγκρίνουμε με τα νουμεράκια του φιλτατου varachio. :)

Ευχαριστως αρκει να μου πεις τι ειναι τα Aq3/3DM και που τα βρισκω. Και θα βαλω τα νουμερα για συγκριση.

Σημειωσε οτι η καρτα μου δεν ειναι 24pipes, δεν ειπα ποτέ κατι τετοιο και προφανως ουτε κι εσυ εχεις διαβασει το θρεντ........

Αν ειχα την εκδοση με τα 24 pipes δεν θα το συζητουσαμε καθολου τωρα, εννοειται.

Εχεις δικιο το μονο βασιμο στοιχειο που μου δινεις τοση ωρα ειναι οτι εισαι καλος στον ορθογραφια.Ευγε

Tι νομιζεις οτι ειναι σημαντικοτερο, να γνωριζεις απο ορθογραφια ή να γνωριζεις απο καρτες γραφικων?

Μονο και μονο που καθομαστε και ασχολοθμαστε μαζι σου χαρη σου κανουμε.Γεμιζουμε τα posts με βλακιες.......

Μα δεν θελω να μου κανεις τετοια χαρη. Για αλλη μια φορα σου λεω οτι δεν εισαι υποχρεωμενος. Εγω προσωπικα, αν με ρωτησεις, δεν θελω να καθεσαι και να ασχολησαι μαζι μου.

Το οτι γεμιζεις "τα posts"(τα threads) με βλακειες, ειναι η μονη σωστη κουβεντα που ειπες μεχρι τωρα.

Οι ψήκτρες της αγοράς δεν έχουν στην τύχη τις βίδες. Όσο για το κόστος, μάλλον ποιο φτηνά θα σου έρθει ο συνδυασμός μιας τυπικής κάρτας με μια third party ψήκτρα από μια XFX. Αλλά ας μην σου βάζω πολύπλοκα προβλήματα να λύσεις....

Ειπα εγω οτι εχουν τις βιδες στη τυχη? Τοτε δεν θα κουμπωναν.

Εχω παρει στο παρελθον 3-4 τετοιες γιατι δεν ανεχομαι το θορυβο.

Αλλο ομως μια ψυκτρα που κυκλοφορει στη αγορα και αφορα 50 καρτες και αλλο να κατασκευαστει απ την ιδια εταιρια αυτη ακριβως που θα ταιριαξει αψογα και αποκλειστικα σε συγκεκριμενη καρτα.

Η XFX είναι εταιρία φωστήρα μου και όχι κάποιο μοντέλο.

Σπίρτο εισαι:))

Οταν ειπα οτι "xfx σημαινει o/c" εσυ καταλαβες "μοντελο"?

Φυσικα η xfx ειναι εταιρια που υλοποιει καρτες nvidia και τις βελτιωνει με o/c.

Αν ο πυρήνας είναι 7800GS δεν έχεις λιγότερη κατανάλωση. Λιγότερη κατανάλωση έχεις αν ο πυρήνας δεν είναι 7800GS ή αν είναι τελευταίο rev. Την κατανάλωση δεν την μετράς διαβάζοντας θερμοκρασίες ή μετρώντας το μήκος της ψήκτρας σου.

Eιπα εγω οτι η καταναλωση μετριεται με τη θερμοκρασια ή με το μηκος?

Ειναι σιγουρο οτι η xfx 7800gs EE εχει μικροτερη καταναλωση απ τη στανταρ 7800gs. Eκανα ενα ψαξιματακι στο google για να δω πόσο ακριβως αλλα δε βρηκα, παντως η στανταρ 7800 εχει 75W, oπως δειχνει το image του φιλου επιτηρητου(95W εχει η ενεργοβορα & θορυβωδης 3850).

Άρα θα σου είναι πολύ εύκολο να δώσεις ένα link που να στηρίζει τα λεγόμενά σου. Μέχρι στιγμής ότι έχεις γράψει είναι λάθος.

Δεν μπορεις να κρινεις αυτα που εχω πει γιατι οπως αποδειχτηκε τα περισσοτερα δεν τα καταλαβες καν, αντιθετα τα παρερμηνευσες.

Και ειπαμε, οταν με εχεις αγνοησει και δεν εχεις απαντησει σε επιμαχα σημεια που σε ρωτησα, δε μπορεις μετα να μου ζητας.

Τώρα θα σου ζητήσω να κάτσεις σε μια καρέκλα. Κάθεσαι? Κρατήσου καλά. Πρόσεξε μην πέσεις. Κρατιέσαι? Λοιπόν... θα στο πω όσο ποιο μαλακά μπορώ. Η Gainward...... η.... Gainward....... Η GAINWARD ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΙ!!! Είσαι ακόμα εκεί? Ε? Είσαι ΕΚΕΙ?.... πάει τον έφαγα τον χρυσαφένιο.....

iconfunny4mo.gif

Ωστε κανει και Ati? Kαλα, δεν αποκλειεται.

Ξερεις καμμια, για πες...

Αστέρι μου γλυκό και παρεξηγημένο, η XFX είναι εταιρία.

Γιατι, νομιζες οτι ηταν μπουλτοζα?

Παλι καλα που το καταλαβες, καλλιο αργα παρα ποτέ!

Eχε υποψη σου ομως, οπως ηδη σου εξηγησα, οτι η ονομασια xfx σημαινει o/c. Oλα τα προιοντα της xfx ειναι o/c.

Αν πήγαινες κάπου και έβλεπες κάποιον να επιμένει ότι ο Ήλιος είναι πλανήτης που ανατέλλει κάθε πρωί από την Δύση και όταν λέω επιμένει, εννοώ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, δεν θα γέλαγες? Στην τελική ελπίζεις από εγωισμό έστω να ψάξει λίγο στο Internet o χρυσαφένιος. Αλλά τρίχες. Αγύριστο κεφάλι. Εκεί να επιμένει ότι ήλιος βγαίνει από Δυτικά. Αλλά....

Εαν τα λες αυτα παντα σε οποιον εχει αλλη αποψη απο σενα, τοτε θα φας καλα στη ζωη σου...:001:

....όπως είπα μπορεί απλά να το κάνει και εσκεμμένα. Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο για σένα. Να έχεις κάποιο ψυχολογικό και να εκτονώνεσαι στο forum? Να έχεις κενό γνώσεων και να αρνείσαι να διαβάσεις κάποια πράγματα? Όλα πιθανά είναι, απλά δεν ξέρω τι να ελπίζω για σένα.

Ομοιως οπως και πριν.

Δεν χρειάζεται καν να βάλω γκολ από τα αποδυτήρια. Είσαι μόνος στο γήπεδο και σκοράρεις συνεχώς σε λάθος τέρμα. Ο κόσμος στο φωνάζει από τις εξέδρες αλλά εσύ τον αγνοείς. Ξέρεις καλύτερα....

Oσο πιο πολλα τετοιου ειδους σχολια κανεις τοσο αδυνατιζεις την επιχειρηματολογια σου και δειχνεις το χαμηλο επιπεδο που σε αντιπροσωπευει.

Μα δεν κάνεις ερωτήσεις. Ασυναρτησίες πετάς. Η 9600GT που σου ανέφερα είναι κάρτα τις NVidia με επιδόσεις ανάλογες μιας HD3850. Αλήθεια το ήξερες ότι η Nvidia συνεχίζει να βγάζει κάρτες? Ισχυριζόμενος ότι η 7800GS είναι καλύτερη από την HD3850 ισοδυναμεί με το να ισχυρίζεσαι ότι η 7800GS - ακόμα και η super duper wow golden platinum cryptonium plus plus ultra plus version - είναι καλύτερη από μια 9600GT. Εντελώς LOL κατάσταση.

Οπως αποδειχτηκε, τις ασυναρτησιες τις πετας εσυ και πολυ συχνα δεν αντιλαμβανεσαι καν τι σου λενε.

Ειπα εγω οτι η 9600gt δεν ειναι nvidia?

Eαν βρεις πουθενα 9600gt agp να μου σφυριξεις κλεφτικα:046:

Έ ας ρίξει και ο φίλος μας μια ματιά εδώ να δει πού είναι η 7900 gs (που είναι ανώτερη από την δικιά του) και που είναι η 3850...

Aυτη η 7900gs ειναι agp?

Εάν ως pcie έχουν 2 μοντέλα μια διαφορά τόσο μεγάλη, από εκεί και πέρα σε agp πιθανώς θα χάσουν αναλογικά και οι 2. Ως αποτέλεσμα εν τέλει και σε agp η 3850 θα ήταν καλύτερη από την 7900gs(υπάρχουν δεν υπάρχουν ως υλοποίηση)

Να λάβω μέρος???? :043: :043:

Λοιπόν! Σαν ρουφιάνος της ΑΤΙ και εγώ (να φανταστείτε η GTX260 μου κάνει κολλήματα στην οθόνη γιατί με έχει καταλάβει :043: :043:) (Να δώ και πότε θα μας στείλει η ΑΤΙ, τα λεφτά που μας χρωστάει! Στην αναμονή μας έχει τόσο καιρό!!! :016: :016: :043: :043:)

Tι νομιζεις οτι ειναι σημαντικοτερο, να γνωριζεις απο ορθογραφια ή να γνωριζεις απο καρτες γραφικων?

Σημαντικότερο είναι να ξέρεις ορθογραφία! Πολύ σημαντικότερο!(Και μένα με ενοχλούν πολύ τα ανορθόγραφα post) Αλλά σε αυτό το μέρος που είμαστε είναι πολύ σημαντικότερο να γνωρίζεις απο κάρτες γραφικών!! Γιατί αλλιώς τι να πείς! Καλύτερα λοιπόν προσπάθησε να κοντράρεις στα ίσια και όχι με χτυπήματα "κάτω απο την μέση"!

Σπίρτο εισαι:))

Φυσικα η xfx ειναι εταιρια που υλοποιει καρτες nvidia και τις βελτιωνει με o/c.

Έτσι όπως το είπες και εγώ το ίδιο κατάλαβα με τον john_dr! (Μάλλον είμαστε όλοι χαμηλού επιπέδου και δεν ξέρουμε να διαβάζουμε!) Αλλα και διαφορετικά να είναι, απ'οτι καταλαβαίνω εννοείς πως η XFX βγάζει μόνο κάρτες overclocked! Το οποίο δεν ισχύει! Βγάζει και o/c κάρτες! Άρα και XFX δεν σημαίνει o/c!!

XFX

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519631

EVGA

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1138103&category=69977735&page=2&HYKARTAGRAFIKONTYPOSCHIPSET=NVIDIA&catalog=20

ASUS

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513344

Όλες ίδιους χρονισμούς έχουν! Τους default!

Ωστε κανει και Ati? Kαλα, δεν αποκλειεται.

Ξερεις καμμια, για πες...

http://www.gainward.com/product/product_sub_a.php

Έρχονται και στην Ελλάδα!!! (επειδή είχαμε ένα θεματάκι πρίν!) (Ελπίζω να μην κατηγορηθώ και για ρουφιάνος του e-shop!)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512700

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512699

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512698

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512687

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512697

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512674

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512686

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512691

Μόνο αυτές είναι.......:043: :043::043: :043:

Για να κλείνει κάπου το θέμα γιατί το ξεχειλώσαμε ...

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=45169

Βλέπεις εδώ τρέχεις τα ίδια benches και ποστάρεις.

Από και πέρα αν θές να μιλήσουμε και με το varachio να του δανείσεις την κάρτα σου να τρέξει τα ιδια benches με το ίδιο rig.

Για αλλη μια φορα σου λεω οτι δεν μιλάμε για αλλαγη πυρηνα ενω XFX ή Εxtreme Edition ειναι συνοδευτικες ονομασιες που υποδηλωνουν οτι η καρτα ειναι φουλαρισμενη, εχει ξεκλειδωτα pipes κλπ.

Φυσικα η xfx ειναι εταιρια

Εγώ πάντως θα περιμένω να μου δώσει το link της εταιρίας Εxtreme Edition :046: :046: :046: :046:

Εγώ πάντως θα περιμένω να μου δώσει το link της εταιρίας Εxtreme Edition :046: :046: :046: :046:

Μισό λεπτάκι!! Την ιδρύω και έρχομαι!!! :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043:

Πάντως βρήκα την XFX 7900GT Extreme edition και μου φαίνεται κορυφαία κάρτα!!:007: :007:

http://www.maxitmag.com/images/stories/reviews/graphics/xfx/ucbabe-xfxsm.jpg

Ίσως αυτό να εννοούμε overclocking.................!!!!!!!!!!!!!!!!!! :046: :046:

Και εσυ τεκνον Βρουτε?!!!!!!LOL

stealth

Έ σαν παιδί και εγώ.... Η ανάγκη με έσπρωξε κύριε πρόεδρε....Εγώ δεν έφταιγα....:022: :022: :046: :046: :046: :043: :043:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.